До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З бульбашками в келиху: ідеальний Новий рік Євгена Кота та Наталії Татаринцевої

Створити своє ідеальне свято легше, ніж здається. І в нинішній непередбачуваний час хочеться, щоб найпам’ятніші події були по-справжньому особливими й теплими, незалежно від формату — буде це тепла сімейна вечеря, застілля з усіма родичами чи галаслива вечірка з друзями. Разом з Artwinery ми вирішили нагадати, як важливо в цей час наповнювати себе приємними емоціями, не забуваючи, що ми самі ковалі свого щастя. Новими героями нашого проєкту стали Євген Кот з дружиною Наталією Татаринцевою — вони показали, що означає для них ідеальний Новий рік.

У родинному колі

У дитинстві ми зазвичай зустрічали Новий рік...

Реклама

Женя: Ми обов’язково святкували Новий рік у колі сім’ї. Люблю згадувати, як усі пишно вбиралися, робили зачіски, готували удосталь їжі. Навіть якщо в гості не приходили друзі або сусіди, і ми проводили вечір у родинному колі, ми все одно гарно вдягалися: я й тато завжди були в штанах і сорочці, мама в сукні й на підборах. І ми обов’язково робили святкове фото — це були істинно особливі моменти.

Пам’ятаю, коли я ще вчився в початкових класах, це був кінець 1990-х, батьки з друзями зробили нам подарунок і поставили на стіл таріль з екзотичними фруктами. У центрі стояв великий ананас, а навколо кокоси, мандарини, банани, ківі — всі фрукти, які в ті часи було дуже складно купити. Я тоді отримав таке яскраве враження, що воно завжди асоціюватиметься зі святом.

Наталія: У дитинстві Новий рік був чи не єдиним святом, коли нам, гімнастам, можна було спокійно їсти й ні в чому собі не відмовляти. Тож Новий рік для мене завжди був святом шлунку. Сьогодні, звісно, це вже повна протилежність дитячим спогадам. Але все одно приємно думати про те трепетне передчуття свята.

Нині ми відзначаємо Новий рік з батьками...

Наталія: Оскільки мої батьки живуть в іншому місті, з ними ми частіше обмінюємося привітаннями телефоном, пересилаємо подарунки й завжди намагаємося надати одне одному уваги, навіть перебуваючи на відстані.

Женя: Мої батьки живуть недалеко від нас, тож ми завжди заїжджаємо з дарунками й вітаємо їх, сидимо разом за столом. Та через те, що наші раціони вже давно не збігаються, здебільшого підносимо з ними келих шампанського, проводжаємо старий рік, а потім їдемо святкувати до друзів.

З улюбленими друзями

Ми зазвичай святкуємо Новий рік з друзями...

Женя: Зустрічати Новий рік з друзями — це своєрідна негласна традиція, яка склалася в нашій компанії. На жаль, графіки, справи й насичене життя кожного не дають змоги частіше зустрічатися у звичайні дні, тому Новий рік ми всі намагаємося провести разом. Робимо це, мабуть, як і всі: п’ємо шампанське, їмо салати, спілкуємося, запускаємо феєрверки. Але через те, що рідко бачимося, ці моменти стають ціннішими й особливішими.

Наталія: Ще кожен Новий рік Женя вбирається в костюм Діда Мороза й веселить усіх навколо. Без цього перформансу я вже не можу уявити свята, точно так само, як без олів’є й шампанського. Хоча ми й святкуємо Новий рік з друзями, все одно є люди, яким хочеться зателефонувати після бою курантів та особисто побажати всього найкращого. Тому для мене ніч першого січня — це час, коли постійно намагаєшся одне одному додзвонитися й увесь час обривається зв’язок. Але здорово, що попри все це саме той час, який так об’єднує людей.

Руч об руч

Цінність і принадність зустрічати свято з коханою людиною...

Наталія: У мене Новий рік асоціюється із завершенням попередніх справ і плануванням майбутніх. Треба встигнути все, закрити всі питання й почати новий рік із чистого аркуша, на якому прописані всі мрії. Дуже цінно переживати цей важливий момент переходу на новий етап разом з коханою людиною: обговорювати спільні цілі, планувати, діяти згуртовано. Що може бути ліпше, ніж у перші секунди нового року дивитися одне одному в очі, триматися за руки, відчувати наближення звершення й цілуватися!

Женя: Обов’язково цілуватися! Зустрічати свято з коханою людиною — це неймовірна можливість, оповита теплом і затишком. Ми навіть не працюємо в Новий рік, тому що завжди хочемо провести час одне з одним, і, як сказала Наталія, почати все із чистого аркуша разом.

Що треба знати про ігристі ARTWINE

Ідеальним доповненням до душевного застілля з батьками стане біле напівсолодке ігристе ARTWINE з 18-місячною витримкою. Його м’який і освіжний смак спершу розкривається стиглими соковитими фруктами, а потім триває нотами з ледь помітним відтінком карамелі, гармонійно поєднуючись з ароматом медового воску й кураги.

ARTWINE WHITE SEMI-SWEET 18ARTWINE WHITE SEMI-SWEET 18

Для вечірки в галасливій компанії найкраще згодиться преміальне ігристе ARTWINE BRUT NATURE 36, яке витримувалося понад 36 місяців. Воно має елегантний аромат, у якому можна почути квітучі дерева й білі фрукти. Смак цього ігристого м’який, повний, збалансований і водночас тонкий. Ніжні фруктові ноти продовжуються у вишуканому тривалому посмаку.

ARTWINE BRUT NATURE 36ARTWINE BRUT NATURE 36

Найкращим супутником для романтичного вечора з коханою людиною стане ARTWINE BRUT NATURE 60. Це ігристе створювалося з найкращих сортів винограду, після чого витримувалося в пляшці, за класичною технологією, упродовж 60 місяців. Воно відразу ж полонить своїм яскраво вираженим квітковим ароматом. А у смаку відчуваються квітково-медові ноти з присмаком ванілі.

ARTWINE — престижне й знакове ігристе ARTWINERY, що є прикладом майстерності винарів і унікальних французьких технологій. Нагадаємо, що виробництво ARTWINERY — найбільше в Східній Європі та єдине в Україні, де ігристі вина створюються лише класичним методом Шампенуа: насичення бульбашками здійснюється в природний спосіб тільки в пляшці. Це найдорожчий метод виробництва ігристого, що дає змогу досягти ідеального балансу смаку й аромату.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.