До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Плани на вихідні в Києві: барахолка, благодійний воркшоп, виставка і ще дещо

Чим зайнятися на вихідних у столиці? 15 та 16 червня в Києві відбудеться декілька подій, які нагадають минуле, допоможуть освоїти нову навичку та зануритися в реалії України через споглядання фотографій та прослуховування саундтреків. Vogue.ua розповідає про чотири події, варті вашої уваги на цих вихідних.

Благодійна барахолка на Почайній

Ця подія буде до душі любителям полювати на вінтажні цікавинки. На головній барахолці Києва з ранку до вечора у суботу 15 червня український бренд Rikky Hype організовує благодійний розпродаж речей. Це буде справжня подія в найкращих традиціях вінтажних маркетів, де продаватимуться речі з минулих колекцій з незначним браком, а також бестселери бренду зі знижками до 90%. Усі зароблені кошти будуть перераховані на забезпечення потреб 56-ї та 92-ї бригад, які Rikky Hype підтримують на постійній основі.

Реклама

Благодійний воркшоп зі створення каблучки "мюзле"

У неділю 16 червня в культурному просторі Avangarden відбудеться благодійний воркшоп з виготовлення каблучки "мюзле". Мюзле — це дротова вуздечка, яка утримує корок на пляшках з ігристими винами. Майстерклас проводитиме засновниця та креативна директорка бренду прикрас Motrych Studio Катерина Мотрич. Під час заходу вдасться опанувати навичку виготовлення каблучки з дроту та виконати важливу місію, адже усі отримані кошти з продажу квитків будуть передані добровольчому медичному батальйону "Госпітальєри".

Виставка Ukraine Today у Національному музеї Тараса Шевченка

Саме цих вихідних слушною ідеєю буде завітати на виставку Ukraine Today до Національного музею Тараса Шевченка. Фотовиставка є масштабним проєктом, ініційованим командою Vogue UA та реалізованим спільно з британським фотографом Бреттом Ллойдом. Фотограф двічі приїздив в Україну, щоб задокументувати наше химерне сьогодення у прифронтових і відносно мирних містах. Найчуттєвіші кадри можна побачити на виставці до 30 червня. Вхід — за квитком до музею Шевченка.

Фестиваль української музики в кіно Soundtrack:Ukraine

З 13 до 16 червня включно в Києві проходить Фестиваль української музики в українському кіно. Вся увага на започаткованому цього року фестивалі приділяється музиці в українських фільмах — її характері та здатності доповнювати сюжет. Soundtrack:Ukraine охоплює одразу чотири локації: кінотеатр "Жовтень", Національну філармонію України, Довженко-Центр та Музей кіно. Все це для того, щоб максимально зануритися в атмосферу кіно та музики й зустрітися із відомими кінознавцями та композиторами. З програмою фестивалю можна ознайомитися тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.