До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Улюблені чітміли знаменитостей, коли дуже хочеться

Від гамбургерів і коктейлів до печива і морозива більшість знаменитостей, за якими ми невтомно стежимо, визнають, що їм теж подобається їжа, від якої стоматологи і нутриціологи радять триматися подалі. Ось 10 знаменитостей і 10 перекусів, якими люблять поласувати зірки.

Тейлор Свіфт

Тейлор Свіфт поділилася з виданням People, що якщо не рахувати калорії, вона б щодня їла смажену курку. Чим ще балується співачка? "Дієтичною колою з горілкою".

Реклама
Джіджі Хадід

Відомо, що Джіджі Хадід дотримується чистого харчування, але також вибирає гамбургер, щоб зберегти самовладання. На шоу Джиммі Феллона модель сказала: "Я люблю гамбургери більше, ніж декого з людей". Також Хадід нещодавно розповіла про свою любов до булочок з корицею в Instagram.

Олівія Калпо

Коли Калпо запитали про її улюблений чітміл, вона відповіла: "Це смажені курячі котлети з медовою гірчицею і халапеньйо між двома пластинками масляного печива, на кшталт сендвіча зі смаженою куркою і печивом. Це дуже смачно", розповіла вона в інтерв'ю People.

Кім Кардашьян-Уест

"Кілька кульок морозива і трохи Oreo", поділилася Кім в Snapchat улюбленим нічним перекусом.

Демі Ловато

В інтерв'ю Us Weekly Ловато зізналася, що "снідала б перед кожним прийомом їжі", якби могла. А ще вона відмовляється дивитися фільми без льодяників.

Райан Рейнольдс

"Невже й правда, що шкідливим є те, що робить тебе щасливим? У мене це піца". Рейнольдс поділився улюбленим чітмілом з Men's Health.

Єва Мендес

"Солодке моя пристрасть. Це постійне бажання, яке мені доводиться контролювати", розповіла Мендес, поділившись своєю головною слабкістю: цукерками Cadbury Creme Egg, пояснивши: "Великі і маленькі з начинкою".

Кайлі Дженнер

Згідно з Teen Vogue, чітміли Кайлі Дженнер варіюються від суші і мексиканської їжі до апельсинового соку. Ще вона поділилася, що шоколадний торт заборона для молодшої Дженнер.

Селена Гомес

Teen Vogue передбачає, що Селена Гомес не може вирушити в тур без шоколаду і курячого пирога.

Блейк Лайвлі

Лайвлі зізнається, що любить бургери Umami Burger. "Я беру один з бургерів Manly і один з чотирьох бургерів з чилі, потім розрізаю їх навпіл і складаю в один бургер. І віддаю половини, які залишилися, тому, хто зі мною поряд", розповіла Лайвлі.

Текст: Angelica Xidias

За матеріалами vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.