До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як використовувати відпустку для відновлення зв’язку із собою: розповідають моделі

Під час відпустки ми віддаляємося від повсякденного життя, створюючи ідеальну мить, щоб відновити зв’язок із собою, знайти душевний спокій і наповнитися позитивними думками. Аня Рубик, Луна Бейль, Каролін де Мегре та інші моделі, що регулярно з’являються на перших сторінках міжнародних видань Vogue, поділилися порадами, як стишитися на час і почути себе.

Ранковий диджитал-детокс Ані Рубик

"Мій девіз? „У здоровому тілі здоровий дух". Щоб домогтися цього, я щодня знаходжу час „для себе". Вранці це 20—30 хвилин на спокійне пробудження, без хапання за телефон. Я використовую цю можливість, щоб відчути єднання зі світом і спокійно випити кави, перш ніж перевірити електронну пошту й повідомлення. Я також працюю над здатністю переспрямовувати свою енергію, використовувати весь потенціал і поліпшую свій світогляд".

Реклама
"Час на себе" від Каролін де Мегре

"Для позитивного й урівноваженого настрою та відновлення зв’язку із собою я маю кілька технік. Перша: дати собі пів дня, сходити на виставку, у спа або просто нічого не планувати! Раз на місяць я записуюся на процедуру Kobido, японську техніку масажу обличчя для природного ліфтингу. Нічого ліпшого, щоб розслабитися і морально, і фізично, я ще не вигадала. Вільний час для того, щоб почуватися добре, завжди має бути в пріоритеті, чи то тривалі прогулянки, зустріч із психотерапевтом, заняття спортом, перегляд телепрограм або навіть приготування смачної їжі. Не має бути місця для почуття провини. Я також усвідомила, якими токсичними були мої стосунки з телефоном, звідси й важливість час від часу відмовлятися від нього. Якщо ви не можете зробити цього спонтанно, тоді встановіть обмеження в часі. Увімкніть авіарежим і не беріть телефона із собою в спальню. Ви швидко зрозумієте переваги цього дистанціювання. Зрештою, пам’ятайте, що ви постійно ростете й змінюєтеся, це життя і це нормально! Вам просто потрібно прийняти свої неврози й страхи замість того, щоб боротися з ними. Досвід і знання сприяють упевненості".

Вихідні Меган Рош

"Щоб перезавантажитися, я тимчасово віддаляюся від того, що мені видається нездоланним цієї миті. Я усвідомлюю, що мені потрібно, і усуваюся від стресу на кілька хвилин або навіть беру вихідний, знаючи, що наступного дня стану сильнішою. Що за планом? Нічого! Якщо тільки це не хвилинка за плитою (і не за банановим хлібом), книгою, подкастом або прогулянкою на природі... Нарешті, тренування точно додасть мені сил!"

Позитивне мислення Джулії Ван Ос

"Я медитую щоранку, а потім перелічую три речі, які сповнюють мене вдячністю, навіть якщо вони можуть видатися тривіальними. Через кілька секунд я дивлюся на речі в перспективі. Це дуже ефективно для позитивнішого погляду на світ, оскільки думки формують реальність. Я також видаляю всі свої застосунки соціальних мереж на тиждень — це радикальніший спосіб відновити зв’язок зі справжньою миттю, зі своїм оточенням і реальним життям".

Повернення до джерел Луни Бійль
Photo: Getty Images

"Щоб отримати енергію, я повертаюся туди, де я виросла. Після знімання за кордоном або Тижнів моди я лечу до Нідерландів, де забуваю про світ моди й насолоджуюся простими речами: проводжу час із родиною й друзями, гуляю з моїм собакою та тренуюся".

Записи Олівії Вінтен

"Я багато пишу, тому що мені потрібно звільнити свій розум, звільнивши свої думки. Записування думок на папері розслабляє мене й допомагає відновити зв’язок зі справжньою миттю. Я також люблю стимулювати свій мозок читанням, прослуховуванням подкастів або музики, переглядом художніх і документальних фільмів. Деякі люди навколо діють на мене заспокійливо. Тому, якщо я не маю змоги побачити їх, то телефоную їм".

Текст: Marie Bladt

За матеріалами vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.