До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Рецепт ідеального вечора: DANTES у проєкті vogue.ua і MARTINI Fiero & Tonic

Що для вас означає ідеальний літній вечір? Танці до ранку? Романтична вечеря? Пікнік з друзями на природі? Карантин показав: щоб було добре й затишно, не обов’язково кудись поспішати, щось планувати й виходити у світ. Рецепт ідеального вечора від музиканта Володимира Дантеса шукайте в спецпроєкті vogue.ua і MARTINI Fiero & Tonic. Як проводить вечори дизайнерка Валерія Гузема, читайте й дивіться в першій частині нашого проєкту.

Коктейль, власноруч приготовлена паста й споглядання призахідного сонця на терасі заміського будинку — такий сценарій ідеального вечора для Володимира Дантеса. Про нього музикант розповідає з гумором: у нього вдома невеликий сад, тому вечір починається з ретельного поливання пальм, кактусів, жасмину й ікебани.

Реклама

Вечерю Дантес готує сам — і жартує, що саме своїм кулінарним талантом і спокусив дружину, співачку Надю Дорофєєву. Пасту з креветками й томатами Володимир доповнює коктейлем MARTINI Fiero & Tonic. Рецепт дуже простий: вам знадобиться лід, 50% MARTINI Fiero, 50% тонік, слайс апельсина — коктейль готовий.

Рецепт пасти з креветками й томатами від Володимира Дантеса

Інгредієнти:

1 цибулина;

2 зубки часнику;

3 томати;

столова ложка томатної пасти;

оливки (я кладу пів банки зелених);

половинка перцю чилі (на бажання);

цукор 1,5 чайні ложки;

базиліку листочків 10 + кілька для прикрашення;

спагеті;

0,5 кг креветок.

Приготування:

Ставимо дві каструлі на вогонь: у них варитимемо креветки й пасту. Паралельно розігріваємо сковорідку. Нарізаємо дрібно цибулю, перець і часник. Зверху на томатах робимо хрещатий неглибокий надріз, заливаємо окропом і залишаємо на хвилину / дві. На розігрітій сковорідці обсмажуємо цибулю до золотистого кольору, перець і часник. Креветки доводимо до кипіння, варимо хвилину, перекладаємо в сковорідку. Знімаємо шкірку з томатів, ріжемо на кубики й викладаємо до креветок. Туди ж додаємо томатну пасту, помішуємо, через 5 хвилин солимо, перчимо й підсолоджуємо. Ще хвилин через 5 — оливки й базилік. Соус має бути густим, але не дуже. Коли соус доходить до потрібної нам консистенції, змішуємо з пастою, прикрашаємо під час подання листочками базиліку й кайфуємо.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.