До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Голлівудські зірки підтримали Україну та зібрали кошти на відновлення ліцею в Чернігівській області

У Нью-Йорку відбулася церемонія вручення премії TOP USA Awards та презентація унікальної книги "Топ 100 американських підприємців українського походження". Подія розпочалася з моменту тиші на знак пам'яті загиблим в Одесі та всім жертвам страшної війни, ініційованої росією.

Мелора Хардін
Мелора Хардін

Реклама

Вечір розпочався з виступу голлівудської акторки Мелори Гардін, відомої за роллю у серіалі "Офіс". "Ваш дух і цілеспрямованість надихають усіх нас. Ваші історії успіху служать маяками надії, нагадуючи про неймовірний потенціал, який міститься в кожному з нас. Будь ласка, залишайтеся сильними та зберігайте мужній дух. Разом, пліч-о-пліч, ми переможемо в цій боротьбі!", — промовила Гардін.

Наташа Хенстридж
Наташа Хенстридж

Продовжила Наташа Хенстридж — акторка, яка зіграла у "9 ярдах" разом з Брюсом Віллісом і Метью Перрі і була визнана однією з найсексуальніших жінок Голлівуда. Наташа емоційно поділилася своїми спостереженнями про силу та непохитність українського народу, обіцяючи зробити все можливе, щоб привернути увагу американського суспільства до війни.

За словами організаторів, ця подія була організована, щоб насамперед продемонструвати, що українці — це сильний та впливовий народ, який здатен досягати успіхів у будь-яких сферах життя. "Українці створюють дивовижні продукти та впливають на життя всього світу, зокрема і на Америку, — сказали Діана Гетун та Тарас Лавровський, співзасновники TOP USA Awards. — Ми віримо, що це все завдяки українській крові, що тече в наших жилах".

Кріс Браунінг, зірковий актор з серіалу "Рей Донован", розповів зі сцени про свій досвід життя в Криму в 1990-ті роки, де знімав фільм, і зазначив, що це був найкращий період його життя. Він мріє повернутися туди разом зі своїми дітьми, але лише за умови, що Крим залишиться у складі України.

Окрім вшанування успішних українських бізнесменів, ця подія також була приводом зібрати кошти для United24 та Cash for Refugees. Амбасадорка United24, Іванна Сахно, особисто представила благодійний аукціон і запевнила, що кожен долар буде витрачено на реконструкцію ліцею імені Михайла Коцюбинського в Чернігівській області. Фонд Cash for Refugees планує використати зібрані кошти для підтримки мешканців сіл Запорізької та Херсонської областей, які розташовані біля лінії фронту.

Іванна Сахно
Іванна Сахно

На аукціоні було розіграно футболку з підписом колишнього нападника Тоттенхема та нинішнього головного тренера збірної України Сергія Реброва, а також вишивану весільну сорочку ХХ сторіччя Вінницької області, балетну пачку від Катерини Кухар, видатної солістки Національної опери України та шеврон Сергія Позняка, молодшого сержанта Національної гвардії батальйону оперативного призначення імені генерала Кульчицького. Разом було зібрано 80 тисяч доларів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.