До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Цього літа готуємо салат з молодою картоплею і зеленню

Без молодої картоплі, як, втім, і без зеленого горошку та ягід, не обходиться жодне літо. Пропонуємо простий рецепт салату з молодою картоплею і зеленню від кулінарного видання Epicurious.

Photo: Getty Images
Інгредієнти:

1 кг молодої картоплі;

Реклама

3 ст.л. рисового оцту без спецій;

¾ склянки майонезу;

3 середніх зелених цибулини (нарізати тонкими слайсами);

1 стебло селери (нарізати кубиками завтовшки 5 мм);

¼ склянки нарізаної свіжої петрушки;

¼ склянки нарізаного свіжого базиліка;

2 ст. л. нарізаного свіжого кропу;

1 ½ ч.л. дрібно натертої цедри лимона.

Приготування:
  • Вимийте картоплю, складіть її у велику каструлю, залийте водою і поставте варитися.
  • Коли вода закипить, зменшіть вогонь до середнього і варіть картоплю до мякості, близько 17 хвилин.
  • Готову картоплю дістаньте з води, дайте їй обсохнути і охолонути (приблизно 20 хвилин).
  • Потім наріжте картоплю на четвертинки і викладіть у велику миску. Збризніть оцтом, додайте сіль і перець. Слідкуйте, щоб усі часточки картоплі були покриті оцтом, сіллю і перцем.
  • До картоплі додайте інші інгредієнти і добре перемішайте.
  • Салат можна робити навіть за ніч до подачі просто накрийте вміст миски і помістіть у холодильник.
  • Подавайте як гарнір або як самостійну страву.

Смачного!

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.