До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Катерина Кухар та Олександр Стоянов запустили власний бренд

Провідні солісти Національної опери Катерина Кухар та Олександр Стоянов запустили спільний бренд Art of self love. Для Катерини це не перша колаборація у світі моди. Торік балерина брала участь у створенні спільної колекції прикрас із ювелірним брендом Guzema Fine Jewelry. Цього разу разом із чоловіком і багаторічним партнером по сцені Олександром Стояновим Катерина представляє лінійку для догляду за собою, а також предметів для дому — свічок і шовкових аксесуарів для сну.

Катерина Кухар

Історія бренду Art of self love почалася, коли Олександр створив для балерини лінію свічок з 9 ароматів. Свічки так сподобалися Катерині, що пара вирішила запустити повноцінну лінійку. "Саша як ніхто інший знає, що в моїй гримерці й удома, хоч у якому куточку світу я танцюю, завжди горить свічка, — розповідає балерина. — Це мій ритуал, який допомагає знаходити натхнення й енергію. До складу свічок, які створив Саша, входить соєвий віск і натуральні ароматичні олії. Залишки свічок я використовую як олійку для догляду або масажу". За визнанням артистів, першою всю лінійку тестує сама Катерина Кухар.

Олександр Стоянов

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.