До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 мобільних додатків, без яких неможливо обійтися

Від розподілу бюджету та робочого часу до підручного сканера і колискової. Це мобільні додатки, про які ви могли не думати, але тепер не зможете без них обійтися.

Photo: Ray Massey / Getty Images
CoinKeeper

Корисно знати на що, коли і навіщо ви витрачаєте гроші. Рутина контролю власних фінансів може асоціюватися з обмеженням і нудьгою, проте навіть тижня записування своїх витрат достатньо, щоб сформувати фінансові цілі і оцінити свій заробіток з боку. На щастя чи на жаль, від грошей багато в чому залежить наш емоційний і фізичний комфорт, тому чом би не вивести відносини з ними на новий рівень, використовуючи зручний додаток з приємним інтерфейсом?

Реклама
Nike Training Club

Під час карантину ми почали більше часу присвячувати своїй фізичній активності, а онлайн-джерела для багатьох стали чи не єдиним способом мотивувати себе на заняття спортом. Якщо ви в пошуках різноманітності, програм тренувань і натхнення почати ранок з розминки — йдіть у Nike Training Club. Здається, це поки що найкраща доступна альтернатива для занять спортом удома в мобільному форматі.

Endel: Focus, Sleep, Relax

Ми вже розповідали про найкращі додатки, які допомагають налагодити режим сну. Проте можливості цього додатка виходять далеко за межі боротьби з безсонням. Як зрозуміло з назви, Endel також допомагає сфокусуватися і розслабитися, аналізуючи роботу мозку кожного користувача і підбираючи відповідні звуки під конкретний запит. Ця програма платна, але її варто спробувати хоча б заради інтересу.

Adobe Scan: PDF Mobile Scanner

Найпрозаїчніший додаток, який може стати в нагоді в найнесподіваніший момент. Попри те, що світ стрімко адаптується до електронних носіїв навіть у випадку важливих документів, деякі питання все ще залежать від наявності документа "на руках" і фізичної речатки на ньому. Що робити, якщо документ терміново треба надіслати в інший куточок світу? Сканувати. На щастя, буде достатньо гарного освітлення, камери телефону і додатку. Один з багатьох, які використовують тисячі людей з подібною метою — стандартний додаток від Adobe.

Forest

Пам'ятаєте техніку продуктивності Pomodoro, коли періоди концентрації на якійсь справі чергуються з коротким відпочинком? До прикладу, 30 хвилин ви присвячуєте підбиттю підсумків місяця, а потім 10 хвилин не робите нічого або, так тому й бути, скролите стрічку в Instagram. Так ось, додаток Forest дозволяє поставити таймер на потрібний вам період концентрації: поки ви працюєте, росте дерево. Якщо ви вийдете з програми у встановлений період — дерево засохне. А досягнувши певної кількості монет, у світі посадять одне дерево — ось і свідома позиція по відношенню до свого життя і довкілля.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.