До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 фітнес-програм, про які треба знати

Вибираємо 5 фітнес-програм з найкращим функціоналом і репутацією.

Nike Training

Найпопулярніший і простий у користуванні додаток — Nike Training. Його можна завантажити безкоштовно; в базі — десятки комплексів. Додаток містить і відео-, й аудіоінструкції. Можна вибирати навантаження залежно від того, яка група м'язів його насамперед потребує. Можна розвивати витривалість, гнучкість, силу тощо. Додаток дає рекомендації щодо графіка занять (можна, втім, його вибирати самостійно) і щодо плану харчування.

Реклама
C25K

Назва програми — абревіатура, яка розшифровується як Couch до 5, буквально — від дивана до 5 кілометрів у день. Програма розрахована на тих, хто починає бігати, і містить біг і крок — щоб простіше було звикати до системи бігових навантажень. Інтенсивність нарощується поступово. Для досвідченіших бігунів є багато інших додатків: від Endomondo до Nike Running.

The Sculpt Society

За цією програмою займаються знаменитості, в тому числі Ельза Хоск. Суть методу полягає в застосуванні танцювальних кардіонавантажень. Упродовж перших двох тижнів можна тренуватися безкоштовно, подальша абонплата — 20 доларів на місяць. Засновниця методу — зоряний тренер, танцівниця Меган РУП.

Seven

Кожне тренування триває сім хвилин і не потребує спеціального обладнання. Суперзручно в подорожах, або у випадках, коли сил і азарту для довгого тренування не вистачає. Якщо тренуватися щоранку, без перерв, результат буде вражаючим. Про користь коротких тренувань ми писали тут.

SWEAT

Кайла Ітсайнс і Келлі Уелш — відомі фітнес-активістки. Саме вони випустили цей додаток, за яким, як зрозуміло з назви, доведеться тренуватися до сьомого поту. Зате результат не забариться. Додаток платний, сума не символічна — 200 доларів на рік або 20 доларів на місяць. Зате мотивує не припиняти займатися.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.