До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сара Джессіка Паркер показала перші кадри зі знімань другого сезону "І просто так"

Про те, що незабаром нас очікує другий сезон серіалу "І просто так...", що став продовженням культового серіалу "Секс і місто", ми дізналися ще навесні — а тепер Сара Джессіка Паркер поділилася першими кадрами зі знімань. Актриса опублікувала в інстаграмі фото, де можна побачити її образ — зокрема, босоніжки Dior, які, зауважить спостережливий глядач, ми вже бачили в минулих сезонах. Актриса лаконічно підписала кадр: "Перший образ. Вулиці Нью-Йорка. X, SJ". Також у кадрі є клатч у вигляді голуба — це творіння бренду JW Anderson.

На інших кадрах можна побачити Сару Джессіку Паркер разом з Крістін Девіс — судячи з фото, вони гуляють дощовитим Нью-Йорком. Кері вбрана у джинсовий комбінезон, а Шарлотта — у сорочку з бантом та спідницю-олівець.

Реклама

Нагадаємо, що "І просто так" — сиквел культового шоу "Секс і місто", що вийшов на HBO в грудні 2021 року. Продовження популярного у 2000-х серіалу спричинило неабиякий резонанс у суспільстві та спровокувало обговорення актуальних тем. Серед яких — важливість зображення в кінематографі та серіалах реального життя та старіння героїв, а не культивування утопічної картини світу, де люди не мають сивини, не хворіють та не помирають...

"І просто так"

Як і в першому сезоні, основні сюжетні моменти другого сезону "І просто так" триматимуть у секреті до виходу, але це не завадило фанатам поміркувати. В останньому епізоді першої частини ми бачимо, як Керрі вже самостійно веде свій новий подкаст. Чи й далі Керрі передаватиме свою мудрість слухачам, чи й далі Франклін продюсуватиме шоу, і чи вони вдвох справді будуть разом? А як щодо Че й Міранди? Особливо після того, як Міранда вирішила відмовитися від свого стажування, щоб поїхати до Лос-Анджелеса з Че?

Сподіватимемося, що новий серіал вийде влітку 2023 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.