До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Головні пари-натхненники у новій книжці Assouline

Видавництво Assouline випустило книжку з 15 захопливими історіями знаменитих пар: від Джейн Біркін і Сержа Генсбура до Жан-Поля Сартра і Сімони де Бовуар.

У книжці Creative Couples: Collaborations That Changed History прославляють пари, які стали історією: від Фріди Кало і Дієго Рівери до Сержа Генсбура і Джейн Біркін, і навіть Єлизавети II і принца Філіпа.

Реклама

Книжка, опублікована Assouline, поєднує символічні історії, що надихають, анекдоти та інтимні таємниці. Авторка книжки Анжела Назарян занурилася у відносини пар, члени яких мотивують одне одного, працюють разом і змінюють життя як команда, дослідила різні форми, які може набувати пара, і те, як ці форми можуть по-різному діяти: від життя на різних континентах до колаборацій.

Кожен текст враховує історію обох половин пари, те, як вони впливають на роботу одне одного, і що робить їх сильнішими, коли вони разом. Оскільки книжка перетинає історичні віхи і культурні зміни, чи то у Франції, Чилі, чи Японії, вона послідовно повертається до важливості сильних дуетів і того, як злиття двох людей і їхніх індивідуальностей може стати неймовірно потужним союзом.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.