До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Блекаут": в Україні видали комікс про найтемнішу зиму в нашій історії

Цього року в наш щоденний вокабуляр увійшло слово "блекаут", і за ним стоять не тільки нові навички, яких ми набули в умовах відсутності світла, але й історії про мужніх українців, які йдуть до перемоги попри все. Саме цьому присвячений документальний комікс "Блекаут", який виходить цього місяця у видавництві Yakaboo Publishing.

Реклама

Авторки коміксу — відомі українські ілюстраторки Ганна Іваненко та Женя Полосіна, засновниці графічної студії Сері/граф. Роботи художниць були опубліковані у світових виданнях, як-от The New Yorker, Deutsche Welle, Financial Times, а також стали ілюстраціями для кількох українських книжок — "Реактори не вибухають", "У міста є Я", "Котик, Півник, Шафка" тощо.

"Блекаут" — це своєрідна документація і хроніка досвіду, який ми отримали цієї зими, а разом з тим — присвята мужності українців. Книга вийде обмеженим накладом у двох варіантах, українською та англійською мовами, і стане хорошою нагодою зберегти у своїй бібліотеці пам’ять про ці непрості події, які змінили нас назавжди.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.