До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зендая та любовний трикутник у новому фільму Луки Гуаданьїно

Зірка серіалу "Ейфорія" та блокбастера "Дюна" Зендая грає головну роль у новій драмі Луки Гуаданьїно. Режисер описує "Претендентів" (Challengers) як "сексуальну комедію", де Зендая з'явиться в ролі Таші, колишньої зірки тенісу, яка зараз тренує свого чоловіка Арта (актор Майк Фейст). "Претенденти" вийдуть у прокат 15 вересня.

Реклама

Після травми, яка фактично обірвала її власну кар’єру, Таші перетворила Арта на чемпіона протягом їхнього шлюбу, але згодом він раптово починає програвати матч за матчем. Таші змушена подати його на середнього рівня змагання Challenger, що завдає значного удару его її чоловіка. Цей дует доповнює ще один герой — Патрік, колишній Таші та найкращий друг дитинства Арта, якого зіграв Джош О’Коннор з серіалу "Корона". Чи варто говорити, що у трейлері помітно сексуальне напруження між трьома героями?

Критики вже передбачають, що ця робота може принести Зендаї її першу номінацію на "Оскара". Для того, аби перетворитися на професійну тенісистку, 26-річна акторка тренувалася цілих три місяці перед зніманнями, які проходили в Бостоні торік.

Костюми для стрічки розробив дизайнер Джонатан Андерсон. Це перший подібний досвід для креативного директора Loewe. Проте якщо для Андерсона це відносно нова територія, то для Гуаданьїно робота з відомими дизайнерами на знімальному майданчику є вже звичною. Раф Сімонс створив костюми Тільді Свінтон для фільму 2010 року "Я кохання" та стрічки "Великий сплеск" (2016), а короткометражний фільм Гуаданьїно "Приголомшлива дівчина" (2019) показує Джуліанну Мур і Мію Гот, вбраних у Valentino Haute Couture.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.