До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тімоті Шаламе та Зендая у трейлері другої частини "Дюни"

Warner Bros. Pictures представили епічний трейлер стрічки Дені Вільньова "Дюна: Частина друга". Один із найбільш очікуваних фільмів року вийде у прокат вже 3 листопада.

Реклама

У другій частині епопеї юний Пол Атрід (Тімоті Шаламе) та фремени вирушають у подорож, аби помститися заколотникам, які знищили його родину. Між коханням усього свого життя, Чані (Зендая), та долею всесвіту він вибирає боротьбу проти жахливого майбутнього, яке лиш він може передбачити.

У трейлері показано, як Пол намагається звикнути до Арракіса: він катається на спині величезного піщаного хробака в пустелях, а Чані та фремени підбадьорюють його. Також побачимо кілька нових героїв: Остін Батлер грає Фейд-Рауту Харконнена, племінника барона Харконнена (Стеллан Скашгорд), а Флоренс П’ю втілила роль принцеси Ірулан, доньки імператора Шаддама IV (Крістофер Вокен). Також у другій частині "Дюни" дебютує акторка Леа Сейду.

Судячи з трейлеру та перших кадрів, на нас очікує велике естетичне задоволення. На офіційному постері фільму бачимо пару — Пола та Чані, озброєну зазубреними мечами й обрамлену яскравим помаранчевим небом.

Нагадаємо, що перша частина "Дюни" вийшла у 2021 році: фільм отримав 10 номінацій на "Оскар" та здобув шість із них. У міжнародному прокаті стрічка Дені Вільньова зібрала понад $400 млн.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.