До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найцікавіших серіалів лютого

Аль Пачіно полює за нацистами в серіалі "Мисливці", Зої Кравіц закохується в того, в кого не слід у проєкті "Фанатик", а BBC екранізують "Блідого коня" Агати Крісті – любителям серіалів у лютому буде що подивитися.

"Фанатик"

Після успіху серіалу "Велика маленька брехня" його зірка, акторка Зої Кравіц, повертається на телебачення з ще одним цікавим проєктом, в якому також буде місце і для інтриг, і любовних пристрастей, і авантюр. "Фанатик" – екранізація бестселера 1990-х років "Hi Fi", роману британського письменника Ніка Горнбі, книжки про дорослішання, поп-культуру і пошуки себе. Головну героїню серіалу – дівчину Роб, яка працює в магазині музичних платівок і намагається розібратися зі своїм життям, минулими і теперішніми коханцями (і коханками) – грає Зої Кравіц. З'явиться в цьому серіалі і українська акторка Іванна Сахно. Режисер проєкту – Джеффрі Рейнер, який працював над серіалами "Електричні сни Філіпа К. Діка", "Фарґо" і "Коханці".

Реклама

З 14 лютого

"Мисливці"

"Мисливці" – одна з найзахопливіших телевізійних прем'єр року. По-перше, кастинг. У головній ролі – сам Аль Пачіно. По-друге, режисер. Це перспективний молодий американець Джордан Піл, який працював над хоррорами "Пастка" і "Ми", де продемонстрував і свій талант, і почуття гумору, і чуття на найактуальніші соціальні питання. Дія "Мисливців" відбувається в 1970-і в Штатах, а герой Аль Пачіно збирає групу мисливців за нацистами. За сюжетом, "ті виявляють, що сотні високопоставлених нацистів проживають у США і мають намір створити там Четвертий рейх. Мисливці повинні за всяку ціну зірвати їхні плани".

З 21 лютого

"Мене це не влаштовує"

"Мене це не влаштовує" – новий молодіжний серіал Netflix, знімали який вочевидь для аудиторії міленіалів і тих, кого зачарували проєкти "Статеве виховання" і "Кінець клятого світу". Сюжет ґрунтується на коміксі Чарльза Форсмана, чия книжка також закладена в основу серіалу "Кінець клятого світу". Головна героїня – школярка Сідней: у неї проблеми в школі, вона не може розібратися зі своєю сексуальною орієнтацією, а ще виявляє, що у неї надздібності. Головну роль виконує Софія Вілліс, зірка улюбленого у підлітків хоррора "Воно", а продюсують серіали автори "Дивних див", тому чекаємо з нетерпінням.

З 26 лютого

"Блідий кінь"

"Блідий кінь" – детективна повість Агати Крісті 1961 року. За її екранізацію взявся британський канал BBC One. Убито молоду жінку. Виявлено загадковий список імен. Хто написав список, і що це означає? Саме це намагається розслідувати молодий історик і дослідник Марк Істербрук. Пошуки приводять його на загадкову віллу "Блідий кінь", де, здається, живуть відьми. У головних ролях – Руфус Шевелл і Кая Скоделаріо, зірка серіалу "Скінс" і фільму "Пірати Карибського моря 5: Мерці не розповідають казок". Шоураннер проєкту – фахівець з детективів Сара Фелпс, яка працювала над "Вбивством за алфавітом".

З 9 лютого

"Королева Соно"

"Королева Соно" – перший проєкт Netflix, знятий в Південній Африці. Драма про секретного агента Соно, яка бореться зі злочинністю та водночас переживає кризу у своєму особистому житті. Головну роль виконує південноафриканська акторка Перл Тусі (зірка фільму "Квантіко"), яка за сюжетом грає такого собі Джейсона Борна, тільки в жіночому вигляді. Знятий серіал дуже гарно: мальовничі пейзажі Кейптауна перемежовуються з не менш мальовничими кадрами з розкішною головною героїнею, яка носить широкополі капелюхи, пісочні комбінезони, сорочки чоловічого крою та інші атрибути стилю сафарі.

З 28 лютого

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.