До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший трейлер і нові подробиці серіалу "Емілі в Парижі"

Що станеться, якщо команди, які стояли за проєктами "Секс і місто" і "Диявол носить Prada", об’єднаються, щоб зняти серіал про Париж? Дізнаємося про це вже 2 жовтня: на Netflix виходить романтичний серіал "Емілі в Парижі".

"Емілі в Парижі"

Емілі — молода американка, яка живе в Чикаго, працює маркетологом й отримує принадну пропозицію переїхати до Парижа. У французькій столиці на неї чекає робота в дуже важливій кампанії, нові колеги, які спершу дивляться на наївну американку з фірмовим французьким снобізмом, а також вечірки, романи й, звісно, розкішні вбрання, які дівчина змінюватиме не рідше за Керрі Бредшоу. Порівнянь з головним серіалом початку 2000-х не уникнути, і ось чому: виконавчий продюсер "Емілі в Парижі" — легендарний Даррен Стар, який подарував світу "Секс і місто". Героїня нового серіалу, як і Керрі Бредшоу 20 років тому, приїздить до нового міста в пошуках мрії й кохання, і так само набиває ґулі.

Реклама

Судячи з перших кадрів, саме гардероб Емілі може виявитися справжньою зіркою цього шоу. Патрісія Філд, легендарний художник з костюмів кінопроєктів "Секс і місто" і "Диявол носить Prada", очолила відділ костюмів серіалу "Емілі в Парижі". За словами художниці, вона робила акцент на фаворитах французького стилю: це берети й туфлі-лодочки, піджаки й пальта, але також додала образу Емілі фірмової еклектики Керрі Бредшоу. Емілі у виконанні актриси Лілі Коллінз підкорює Париж у яскравих об’ємних пальтах, мініспідницях, які комбінує з об’ємним піджаками й неодмінно беретами, одним словом, образ Емілі — щось середнє між Керрі Бредшоу і Блер Волдорф, головною героїнею серіалу "Пліткарка".

"Емілі в Парижі"

Крім Лілі Коллінз, якій дісталася головна роль, у серіалі з’явиться Ешлі Паркер, Кейт Волш із серіалу "Анатомія пристрасті" і безліч визначних французьких осіб, зокрема й актриса Філіппін Леруа-Больє з культового серіалу Netflix "Зателефонуй моєму агентові".

"Емілі в Парижі"

Творцям серіалу пощастило: вони встигли зняти його восени 2019 року, до пандемії, яка порушила плани багатьох творчих команд. Фільмували сцени на вулицях Парижа, кіностудії Cité du Cinéma в Сен-Дені, а також у замку Château de Sonnay. Судячи з трейлера, романтики новому серіалу не позичати. В одній з перших сцен ми бачимо Емілі в готелі: вона тільки-но приїхала до Парижа, відкриває штори й у захваті від романтичного міського пейзажу, вигукує: "Почуваюся як Ніколь Кідман у „Мулен руж"".

"Емілі в Парижі"

Перший сезон складатиметься з десяти епізодів. Ми побачимо їх на Netflix уже 2 жовтня. Серіал має всі шанси стати новим гітом Netflix: на сторінку "Емілі в Парижі" в інстаграмі підписалося вже 60 тисяч осіб.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.