До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 цікавих фактів, яких ви не знали про "Секс і місто"

Сара Джессіка Паркер, Крістін Девіс, Сінтія Ніксон і Кріс Нот стали героями подкасту Origins with James Andrew Miller. У ньому вони розповіли про те, чому "Секс і місто" не був би таким популярним у сучасному суспільстві й поділилися інсайдерськими історіями про знімання серіалу й фільмів.

У третьому фільмі "Секс і місто" одного персонажа збиралися вбити

Імовірно, це найразючіша інформація в подкасті. Актори розповіли, що третій фільм "Секс і місто", який все ж таки не вийде, мав бути затьмарений смертю одного з головних героїв — містера Біга. Через кілька хвилин після початку стрічки він помер би від серцевого нападу в душі, а історія зосередилася б на Керрі Бредшоу і тому, як вона переживає трагедію.

Реклама
Секс в большом городе сара джессика паркер
Ходять чутки, що саме через Кім Кетролл було скасовано виробництво третього фільму

Чутки про напружені стосунки Сари Джессіки Паркер і Кім Кетролл ходять давно. Кажуть, що це стало однією з причин не знімати третій фільм "Секс і місто". Однак є ще одна причина: Кетролл нібито вирішила не грати роль вільної мешканки Нью-Йорка, коли дізналася зі сценарію про трагічну долю містера Біга. 62-річна актриса боялася, що в її персонажа не буде доречної сюжетної лінії.

Секс в большом городе
Історія сукні Versace Керрі Бредшоу в останньому епізоді серіалу

В останньому епізоді шостого сезону під назвою "Американка в Парижі" Керрі з’являється в гігантській сукні Versace у своєму паризькому готельному номері. Сценарист Майкл Патрік Кінг розповів, що стилістка серіалу Патриція Філд дуже хотіла, щоб цей образ з’явився в шоу. Першою думкою Кінга було те, що вмістити таку величезну сукню у валізу Керрі просто нереально, але Патриція наполягала й порадила щось вигадати — зрештою, це ж Versace. У цьому серіалі одяг важливіший за межі реальності.

Секс в большом городе
Кріс Нот ненавидить фільми "Секс і місто"

"Я справді ненавиджу банальні речі. Можливо тому, що я трохи цинік. Все, що відбувається наприкінці фільму у взуттєвій шафі, — я ненавидів. Як і те, що наприкінці фільму після того як я відчув, що вона ошукала мене, я їй сказав: "Ну що ж, час дати тобі каблучку з трохи більшим діамантом". Я думаю, що це було дійсно дуже сентиментально й надмірно романтично, але віддалено від реальності", — сказав Кріс Нот.

Секс в большом городе
"Секс і місто" мав закінчитися на шостому сезоні

Це підтвердив Майкл Патрік Кінг, коли розкрив таємниці останньої сцени в серіалі. Нарешті ми дізнаємося справжню особистість містера Біга за телефоном Керрі, коли на екрані з’являється його ім’я — "Джон". Це збігається з моментом, коли він освідчується Керрі простими словами: "Я люблю тебе". Творці серіалу вважали, що на цьому все закінчиться. Однак через кілька років у 2008 році вийшов перший фільм, а потім у 2010 році другий.

Секс в большом городе
Крістін Девіс розповіла про сцену з першого фільму, яка найбільше запам’яталася

Наприкінці першого фільму Шарлотта (Крістін Девіс) вагітна й ось-ось народить. Вона входить у ресторан і бачить містера Біга (Кріс Нот), який щойно залишив Керрі біля вівтаря в день свого весілля. Коли Шарлотта намагається втекти, містер Біг наздоганяє її, у них виникає грандіозна суперечка й у Шарлотти відходять води. Актриса сказала, що це була дуже кумедна, але складна сцена, оскільки їй доводилося поводитися по-справжньому злісно, а навколо знімального майданчика юрмилося близько 500 фанатів і журналістів.

Секс в большом городе
Сара Джессіка Паркер вважає, що серіал не був би популярним у сучасному суспільстві

"Секс і місто", безумовно, порушував питання жіночої сили й рівноправ’я, але Сара Джессіка Паркер вважає, що шоу не могло б бути реалізоване в сучасному суспільстві. Вона визнала, що серіал свого часу, безсумнівно, став культовим, проте якщо брати до уваги сучасний соціально-політичний аспект, то він би не став таким популярним: "Ви не могли б випустити його сьогодні через відсутність різноманіття на екрані. Я особисто думаю, що це було б дивно". Із цього ж приводу Сінтія Ніксон зауважила: "У шоу багато вад з боку феміністського руху. Також образи головних героїнь вельми суперечливі. Попри те, що вони виступають за розширення прав і можливостей, вони все ж білі, заможні жінки".

Секс в большом городе

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.