До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Від розкішних палаців до парків: де знімали третій сезон "Бріджертонів"

Ажіотаж навколо третього сезону "Бріджертонів" не збавляє обертів. Окрім любовних інтриг, серіал захоплює розкішними інтер'єрами: за сюжетом, все події відбуваються в лондонському кварталі Мейфер, проте насправді палаци, маєтки та парки, в яких знімали сезон, розкидані всією Великою Британією. Розповідаємо про 10 найцікавіших локацій

Дім Рейнджера

Реклама

Дім родини Бріджертонів — георгіанський особняк із червоної цегли, вкритий виноградною лозою та прихований за воротами, оздобленими рожевими трояндами, миттєво впізнає будь-який шанувальник серіалу. Ця розкішна вілла, знана як дім Рейнджера, розташована у лондонському районі Грінвіч і знаменита тим, що тут зберігається разюча колекція предметів мистецтва та декоративних предметів, зібраних алмазним магнатом XIX століття Юліусом Вернером. Більшість відвідувачів задовільняються тим, що просто позують на його сходах, але варто зазирнути всередину, щоб поглянути на понад 700 рідкісних предметів, від ювелірних виробів епохи Відродження та порцеляни XVIII століття до робіт голландських старих майстрів і приголомшливої "Мадонни" авторства Сандро Боттічеллі.

Палац Гемптон-корт

Коли у четвертому епізоді третього сезону наші герої прибувають на бал, організований королевою Шарлоттою, уважні глядачі впізнають грандіозний високий фасад палацу Гемптон-корт, освітлений факелами, драпірований оксамитом і прикрашений вишуканими квітковими композиціями. Будівля Тюдорів і колишня резиденція Генріха VIII варта того, щоб здійснити одноденну поїздку з центру Лондона в район Річмонд-на-Темзі — ви можете легко загубитися на довгі години в його розкішних парадних кімнатах, великому залі і фонтанному дворі, не кажучи вже про великі сади та лабіринт.

Музей Холберна

У першому епізоді третього сезону герої збираються на бал "Чотири пори року" леді Денбері, на якому її житло, яке можна побачити в усіх трьох сезонах "Бріджертонів", прикрашене спеціально для події свічками і вишуканими квітковими експозиціями. Справжня будівля, про яку йдеться, знаходиться зовсім не в Лондоні, а в місті Бат, що на на південному заході Великої Британії, і містить приголомшливий набір предметів мистецтва та декоративних предметів, зібраних баронетом сером Вільямом Холберном. Перегляньте шедеври Гейнсборо і Тернера, а потім прогуляйтеся мальовничим Сіднейським парком розваг за музеєм, і ви справді відчуєте, що потрапили в іншу епоху.

Старий Королівський військово-морський коледж

У п’ятому епізоді третього сезону є сцена, в якій нещодавно заручені Пенелопа та Колін зупиняють свою карету й отримують звістку королеви про те, що вона заплатить тому, хто допоможе викрити справжню леді Віслдаун. Це відбувається біля високих веж Старого королівського військово-морського коледжу в Грінвічі, який у серіалі виконує роль ринку Мейфер. Його інтер’єри вражають ще більше, ніж грізний зовнішній вигляд, від карколомного розмальованого залу до позолоченої каплиці.

Чизік-хаус

У шостому епізоді третього сезону всі йдуть до церкви, де священник робить оголошення про весілля Пенелопи і Коліна. Поки громада пліткує надворі, ми бачимо кремовий екстер’єр неопалладіанського будинку Чизік у Західному Лондоні. Вілла XVIII століття насправді є не церквою, а великим сімейним будинком із позолоченою стелею, розкішними оксамитовими стінами та колекцією картин старих майстрів.

Вілтон-хаус

Одна з найкрасивіших локацій у серіалі — пишна зала королеви Шарлотти для зустрічей, прикрашена картинами та вишуканим меблюванням, у якій дебютантки представляються королеві на початку кожного сезону "Бріджертонів". Цей будинок розташований у Вілтширі: заміська резиденція графів Пембрук з яскравими розписаними стелями, скульптурами, позолотою. Резиденція неодноразово з'являлася на екрані, від "Корони" до "Гордості та упередження".

Готель Kingston Bagpuize House

Новий дім Вілла та Еліс Мондріч — маєток, успадкований їхнім маленьким сином, новим лордом Кентом, у третьому сезоні — це елегантний георгіанський сімейний будинок в Оксфордширі. Від парадних сходів і розписаного вестибюлю до красивої вітальні, бібліотеки з дерев’яними панелями та пудрово-рожевої спальні — це справжня скарбниця історії XVIII століття.

Клейден-хаус

У сьомому епізоді третього сезону Пенелопа та Колін мають весільний сніданок у домі Фезерінгтонів, у чудовій кімнаті кислотно-жовтого кольору з ошатним білим різьбленням, яку ми ніколи раніше не бачили в "Бріджертонах". Це заміський будинок XVIII століття в Бакінгемширі, який має ряд незвичайних кімнат у чудових відтінках морозива, включно зі спальнею, яку колись часто відвідувала засновниця першої школи медичних сестер, письменниця і громадська діячка Флоренс Найтінгейл.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.