До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найяскравіше вбрання нового сезону "Емілі в Парижі"

Ті, хто вже насолоджується третім сезоном "Емілі в Парижі", знають, що мода там епатажна як ніколи. У першому епізоді ми бачимо Емілі Купер, яка крутиться навколо вершини Ейфелевої вежі у фантастичному вбранні в стилі фламінго: рожево-червона мінісукня Magda Butrym і пальто з пір’ям були зшиті на замовлення дизайнеркою костюмів Мерилін Фітуссі. Звідти починається візуальне свято, яке Фітуссі створює в кожному кадрі, надягаючи а героїв бананово-жовті пальта поверх фіолетових замшевих гольфів і бронзові шкіряні тренчі поверх мікрошортів у горошок. Нам це може подобатися чи ні, але герої точно мають не нудний вигляд.

Реклама

Цього разу Фітуссі працювала соло. Француженка провела перші два сезони серіалу, співпрацюючи з Патрісією Філд із "Секс і місто" та "Диявол носить Prada", але у третьому сезоні взяла повний контроль над гардеробом акторів. "Головним уроком, який я засвоїла від Патрисії, це її гасло "нас не хвилює реальність", яке дало мені велику свободу щодо тону та духу в роботі", — поділилась Мерилін Фітуссі.

Гра з одягом — це саме те, що Емілі Коллінз продовжує робити цього сезону. Вона надягає багато вечірніх суконь, одяг з пишними воланами та принтами. Скульптурний топ Dolce & Gabbana із принтом зебри особливо помітний, разом із вітрівкою La DoubleJ з вишневим принтом і бузковою сукнею Giambattista Valli — наважимося сказати, що це одне з найкращих убрань для гостей на весіллі, які ми коли-небудь бачили на екранах.

Але не лише Емілі пощастило з чарівництвом Фітуссі в третьому сезоні. Достатньо подивитись на Сільві, яка носить модний одяг Schiaparelli з легкістю, якій можна позаздрити, і Каміллу, яка додала до свого гардеробу ще більше чоловічих фасонів та косих беретів. Якось Мінді, яка дуже серйозно ставиться до максималізму, шпильок і латексу, виступає на сцені в комбінезоні Mugler. Якщо вам потрібна доза натхнення чи просто хочете згадати цей сезон, то дивіться на яскраві образи, які нам сподобалися в третьому сезоні "Емілі в Парижі" .

<b>Усі яскраві вбрання в третьому сезоні
Усі яскраві вбрання в третьому сезоні "Емілі в Парижі"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.