До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що відомо про третій сезон серіалу "Емілі в Парижі"

Ось усе, що ми наразі знаємо про третю частину "Емілі в Париж" — від акторів, які повертаються, до того, яким буде гардероб Емілі цього разу.

Перші кадри зі знімального майданчика

Знімання розпочали в червні в Парижі. Що ми побачили на перших кадрах? Емілі та її найближча подруга Мінді (Ешлі Парк) щасливо проводять час за кавою та зустрічаються з Каміль. Окрім цього, ми знаємо, що Емілі зустрічається віч-на-віч із двома своїми любовними інтересами, Габріелем (Лукас Браво) та Альфі (Люсьєн Лавісконт).

Реклама
Хто з акторів повернеться в третьому сезоні

Як ми вже згадали, у новому сезоні побачимо всіх виконавців головних ролей — це Лілі Коллінз, Ешлі Парк, Лукас Браво та Каміль Раза. Окрім цього, французькі актори Семюель Арнольд, Бруно Гурі та Філіппін Леруа-Больє повернуться в образи колишніх колег Емілі Жюльєна, Люка та Сільві, а британського актора Люсьєна Лавісконта, що грає Алфі, підвищили до штатного учасника серіалу...

Сюжет

Другий сезон закінчився тим, що Мадлен і Сільві посварилися в Savoir, як наслідок — горда француженка пішла, щоб відкрити власну фірму, і запросила Емілі приєднатися до неї. З нових кадрів стає зрозуміло, що Емілі вирішила залишитися в Парижі й не повертатиметься за своєю колишньою шефинею до Чикаго. Це означає, що їй, імовірно, доведеться мати справу з тим, що Габріель і Камілла не тільки знову разом, а й живуть у квартирі просто під нею.

Вона також, найімовірніше, бачитиме набагато частіше Альфі з огляду на те, що Люсьєн Лавісконта уклав контракт на два наступні сезони. В останньому епізоді другого сезону Альфі зізнався, що робота, яка привела його до Парижа, добігла кінця, але він залишається, щоб провести більше часу з Емілі. Вони разом поїдуть за місто, і все буде добре, принаймні до того, як Емілі зрозуміє, що все ж таки закохана в Габріеля. Чи передумає британський банкір і залишиться в Парижі, чи прогулянки через Ла-Манш стануть частиною пригод Емілі в третьому сезоні? Скоро ми дізнаємося...

Яким буде гардероб Емілі в новому сезоні

Судячи з перших кадрів, новий гардероб Емілі відповідає тому ж кітчевому підходу до паризької моди. На нас очікують яскраві кольори, ефектні аксесуари, багато мініспідниць — усе, що так любить Емілі. Нещодавно Лілі Коллінз опублікувала фото, на якому зображена разом зі своєю колегою Ешлі Парк перед Ейфелевою вежею: вона одягнена в сукню Anouki з принтом сердець. Образ доповнений білою пов’язкою на голові та червоними туфлями на підборах. Можливо, ця сукня є тонким натяком, що Париж — місто кохання? До речі, Коллінз влучно назвала фото "Королева чирв", натякаючи на червону масть в картковій колоді.

Коли прем’єра

Офіційної дати виходу ще не називають, але, оскільки знімання почалося влітку, шоу може повернутися на екрани наприкінці цього року чи початку наступного, 2023-го.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.