До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У квітні на екрани вийде приквел культового мюзиклу "Бріолін"

У квітні на стримінговому сервісі Paramount+ вийде серіал "Бріолін: Повстання рожевих леді", який стане приквелом до однойменного фільму 1978 року з Джоном Траволтою в головній ролі.

Новий серіал розповість про події, що сталися за чотири роки до історії, яка розгорнулася в оригінальному "Бріоліні". У центрі сюжету – чотири студентки, які насолоджуються життям і не бояться порушувати всі правила пристойності. Дівчата веселяться, закохуються і просто кайфують від кожного дня, не звертаючи уваги на думку оточення. Незважаючи на всю легкість цієї музичної комедії, в шоу будуть порушені і досить серйозні теми, як-от проблема расизму в США в середині ХХ століття. Одна із творців нового "Бріоліна" Аннабель Оакіс розповідає: "Наші персонажі зможуть поглянути на те, що відбувається, з іншого кута, і побачити, як їхній досвід перегукується з іншими людьми та їхніми маргінальними ідентичностями. Думаю, у нас з'явилася можливість показати ще одну історію боротьби, яка торкається речей, з якими ми маємо справу і сьогодні".

Реклама

Нагадаємо, що оригінальний фільм "Бріолін" Рендала Клейзера став найуспішнішим кіномюзиклом на момент виходу. У прокаті він зібрав практично 400 млн доларів з бюджетом всього в шість мільйонів. Стрічка розповідає про стосунки старшокласників, які проводять разом літні канікули, але з настанням осені їм доводиться розлучитися – але ненадовго, як покаже час.

До речі, модні критики вже зазначили, що серіал "Бріолін: Повстання рожевих леді" остаточно закріпить за рожевим статус головного кольору 2023 року.

На Paramount+ серіал вийде 6 квітня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.