До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Трейлер нового костюмованого серіалу "Позолочене століття"

HBO представили трейлер масштабного історичного серіалу "Позолочене століття" — від творців "Абатства Даунтон". Одну з ключових ролей у серіалі грає зірка серіалу "Секс і місто" Синтія Ніксон, а вийде серіал уже 24 січня 2022 року. Події серіалу відбуваються в Нью-Йорку в 1880-ті.

Головна героїня "Позолоченого століття" — Меріан, яка переїжджає із сільської Пенсильванії до богемного Нью-Йорка після смерті батька. Дівчина живе зі своїми багатими тітоньками (Синтія Ніксон і Крістін Баранські) й намагається звикнути до життя у великому й галасливому Нью-Йорку. Тітоньки Меріан вхожі до аристократичних кіл і ніяк не можуть змиритися з фактом, що на зміну аристократам приходять промисловці — і настає нова доба. Роль Меріан виконує дочка Меріл Стріп, 30-річна актриса й модель Луїза Джейкобсон.

Реклама

Згідно із синопсисом, головною інтригою серіалу виявиться справжня війна між аристократами й промисловцями. "У пошуках нового життя Меріан випадково опиняється залученою в соціальну війну між однією з її тіток, спадкоємицею старих грошей, і її неймовірно багатими сусідами, безжальним залізничним магнатом і його амбітною дружиною. Світ стоїть на порозі нової, сучасної епохи, а що зробить Меріан — дотримуватиме усталених правил поведінки в суспільстві чи прокладатиме власний шлях..?"

Автор серіалу — британський режисер і сценарист Джулліан Феллоуз, який подарував світу "Абатство Даунтон". Чи вдасться новому серіалу стати таким самим гітом, побачимо зовсім скоро.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.