До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Адам Драйвер у трейлері фільму Френсіса Форда Копполи "Мегалополіс"

Вже 26 вересня в український прокат виходить одна з найгучніших стрічок року — блокбастер "Мегалополіс" лауреата премії "Оскар" Френсіса Форда Копполи, прем'єра якого відбулася в Каннах. У першому трейлері можемо побачити всіх зірок фільму: це Адам Драйвер, Шая Лабаф, Джанкарло Еспозіто та Наталі Емануель.

"Мегалополіс"

У центрі фільму Цезар Катіліна (Адам Драйвер) — геніальний архітектор та митець, який вміє зупиняти час та бачити крізь виміри. Він мріє створити Мегалополіс на руїнах занедбаної Імперії — колишнього Нью-Йорка, що потерпає від беззаконня, свавілля та корупції. Катіліна — частина Імперії, проте його гнітить питання: чи гідне суспільство Імперії порятунку?..

Реклама
"Мегалополіс"

Легендарний режисер Френсіс Форд Коппола називає "Мегалополіс" головним фільмом свого життя, адже на її втілення творець "Хрещеного батька" та "Апокаліпсису сьогодні" витратив близько 40 років, і навіть продав кілька виноградників та виноробень, аби інвестувати кошти у фільм. Загалом бюджет фільму становить понад 100 мільйонів доларів.

Культовий режисер зібрав у своєму новому фільмі зірковий каст. Головну роль Цезаря Катіліни виконує Адам Драйвер — відомий своїми втіленнями легендарних особистостей, таких як Енцо Феррарі ("Феррарі") та Мауріціо Ґуччі ("Дім Ґуччі"), а також за франшизою "Зоряні війни". Ключові ролі у фільмі виконали Шая Лабаф (франшиза "Трансформери", "Лють"), Наталі Еммануель (франшиза "Форсаж", "Гра престолів") та зірка "Білого лотоса" й фільму "Операція "Фортуна" Обрі Плаза.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.