До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

9 найочікуваніших фільмів осені

Цієї осені нас чекає зірковий кіносезон: Пол Мескаль виходить на арену в продовженні "Гладіатора", Вайнона Райдер та Майкл Кіто повертаються у сиквелі культового фільму "Бітлджюс", а Бред Пітт та Джордж Клуні грають пару харизматичних найманців у бойовику "Самотні вовки".

"Граф Монте-Крісто"

Реклама

"Граф Монте-Крісто" режисерського дуету Матьє Делапорта та Александра де ЛаПательєра — один із найдорожчих французьких фільмiв останніх років, до того ж відзначений як одна з найближчих до оригінального тексту екранізацій знаменитого роману Александра Дюма. На роль Монте-Крісто обрали 35-річного П'єра Ніне — зірку французького кіно та театру, а світова прем'єра фільму відбулася в межах Каннського кінофестивалю.

За посиланням читайте ексклюзивне інтерв'ю з ПʼєромНіне про роботу над фільмом "Граф Монте-Крісто"

5 вересня

"БітлджюсБітлджюс"

Один із найочікуваніших фільмів осені — сиквел культового фільму "Бітлджюс" 1988 року. Згідно із синопсисом, після несподіваної сімейної трагедії три покоління родини Дітц повертаються додому, до Вінтер-Рівер. Життя Лідії, яку в її уяві досі переслідує Бітлджюс, перевертається з ніг на голову, коли її бунтівна донька-підлітка Астрід виявляє таємничу модель міста на горищі, а портал у потойбічне життя випадково відкривається. Оскільки проблеми назрівають в обох царствах, це лише питання часу, поки хтось тричі скаже ім’яБітлджюса, і пустотливий демон повернеться. У головних ролях — Вайнона Райдер, ДженнаОртега, Моніка Беллуччі, Віллем Дефо.

5 вересня

"Самотні вовки"

Новий комедійний бойовик Джона Воттса ("Людина-павук: Далеко від дому") розповідає про двох чистильників, яким доводиться виконати одну справу спільно. У головних ролях — блискучий дует Бреда Пітта і Джорджа Клуні

19 вересня

"Джокер. Божевілля на двох"

У другій частині "Джокера" Артур Флек потрапляє у психіатричну лікарню Аркхем, де знайомиться з професоркою ГарлінКвінзел. Вони шалено закохуються одне в одного. Тим часом окружний прокурор ГотемаХарвіДент порушує справу проти Артура через його попередні дії, і Гарлін вживає заходів, щоб урятувати коханого. До ролі Джокера повертається Гоакін Фенікс, який блискуче зіграв антигероя коміксів DC у першій частині 2019 року та здобув "Оскар", тоді як роль ГарліКвінн, його коханої та напарниці, цього разу виконує Леді Ґаґа.

5 жовтня

"БожеВільні"

Події фільму Дениса Тарасова відбуваються у 70-ті роки минулого століття в Києві. Головного героя — молодого, творчого, волелюбного Андрія Довженка (Костянтин Темляк), який спілкується українською мовою та слухає "небажану" музику, — відправляють до психіатричної лікарні. Там він з'ясовує страшну правду — обвинувачуваним за статтею "антирадянська діяльність" приписують вигаданий в кабінетах КДБ діагноз — "млявоплинна шизофренія". Андрій потрапляє в пекло каральної психіатрії. Перед ним постає непростий вибір — співпрацювати з КДБ і повернутися до сім’ї чи розкрити правду про дисидентів, закатованих у психлікарнях.

Світова премʼєра фільму "БожеВільні" відбулася 13 жовтня на Варшавському кінофестивалі, де стрічка здобула specialmention у межах конкурсу 1-2 COMPETITION

31 жовтня

"Гладіатор 2"

У сиквелі легендарного історичного фільму Рідлі Скотта "Гладіатор" зібрано справжніх зірок: на арену вийдуть зірка серіалу "Нормальні люди" Пол Мескаль, Педро Паскаль ("Останні з нас") та Дензел Вашингтон. Події розгортаються через 25 років після того, що було показано у першому фільмі, а головний герой фільму — племінник КоммодаЛуцій у виконанні Пола Мескаля.

14 листопада

"Редакція"

Новий фільм Романа Бондарчука, автора стрічок "Українські шерифи" та "Вулкан". Його події відбуваються на Херсонщині, в редакції місцевої газети. Головний герой Юра прагне робити світ краще, але виявляється, якщо ти працюєш регіональним журналістом, то легко можеш опинитися у вирі фейкових новин і корупційних схем. Особливо, якщо на носі вибори мера, а головний кандидат роздає передвиборчі обіцянки попри те, що перебуває в комі.

Фільм-учасник Берлінського кінофестивалю.

14 листопада

"Назавжди-назавжди"

Головна героїня Тоня (Аліна Чебан) переходить до нової школи та швидко занурюється в компанію відчайдушної молоді. Невдовзі вона закохується та опиняється в центрі пристрасного любовного трикутника, де кожне почуття палає на повну. Водночас дівчину переслідує її складне минуле. Чи вдасться Тоні знайти себе і не загубитися в хаосі суперечливих стосунків? У головних ролях — яскраві молоді актори: окрім вже згаданої Аліни Чебан, у стрічці знялися Захар Щадрін, Артур Алієв, Єлизавета Цілик.

Світова прем’єра "Назавжди-Назавжди" відбулася на Венеційському кінофестивалі в секції "Горизонти Екстра" у 2022 році. В інтерв'ю Vogue режисерка Анна Бурячкова розповіла про власне дорослішання в Києві 1990-х, роботу з акторами та реакцію глядачів на фільм.

21 листопада

Wicked: Чародійка

Мюзикл "Чародійка", заснований на однойменному бродвейському мюзиклі 2013 року, переносить нас у казкову країну Оз. Зеленошкіра дівчина Ельфаба (Синтія Еріво) вступає на навчання до університету Шиз. Її сусідкою по кімнаті стає Галінда (АріанаҐранде). Різні за вдачею дівчата швидко знаходять спільну мову. На їхню дружбу чекають справжні випробування.

27 листопада

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.