До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Back to Black: тизер документального фільму про Емі Вайнгаус

Емі Вайнгаус продовжує надихати. У вересні у видавництві Taschen вийшла книга "Емі Вайнгаус" з рідкісними особистими кадрами співачки, а сьогодні студія звукозапису Eagle Vision опублікувала тизер документального фільму, який присвячений запису останнього альбому співачки, який вона представила 2007 року. Картина називається Amy Winehouse – Back to Black, і з'явиться на екранах вже цього року.

У фільм включені інтерв'ю з продюсерами альбому – Салаамом Ремі і Марком Ронсоном, які брали участь у створенні платівки. Салаам Ремі був одним з найближчих людей в оточенні співачки: американський продюсер працював над третім альбомом Емі, який не вийшов через смерть співачки 2011 року, але був пізніше опублікований як посмертний. Крім того в стрічку включили архівні кадри виступів Емі, фрагменти запису зі студії, інтерв'ю зі співачкою, а також зйомку з закритого концерту An Intimate Evening in London, який співачка провела для друзів в Лондоні в ту ж ніч, коли виграла п'ять "Греммі".

Реклама

Фільм повинен вийти на екрани 2 листопада 2018 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.