До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тімоті Шаламе заспіває у фільмі про Боба Ділана

2023 рік принесе нам багато зустрічей із Тімоті Шаламе. Він зіграє роль міжгалактичного аристократа Пола Атріда у другій частині франшизи Дені Вільнева "Дюна", а також стильного Віллі Вонку у приквелі до "Чарлі і шоколадної фабрики". Паралельно актор працює над іще однією цікавою роллю — це біографічний фільм про культового музиканта Боба Ділана, який вже називають одним із головних кандидатів на премію "Оскар".

Фото: Steven Meisel (Vogue.co.uk)
Фото: Steven Meisel (Vogue.co.uk)

Реклама

Головна новина полягає в тому, що у фільмі нам вдасться почути вокал самого Шаламе, який заспіває кілька найвідоміших пісень Боба Ділана. Знімання стрічки, яка отримала назву "Повна невідомість", розпочнуться в серпні, а Шаламе зараз вчиться грати на гітарі.

Фільм розповідає про те, як 19-річний Боб Ділан приїжджає до Нью-Йорка з двома доларами в кишені та за три роки стає всесвітньою сенсацією, підписавши контракт із лейблом Columbia Records. Також фільм покаже перехід Ділана до рок-н-ролу з його альбомом 1965 року Bringing It All Back Home, на якому він уперше зіграв на електрогітарі. Реакція шанувальників одразу після його виходу була надзвичайно бурхливою, адже не всі фанати це сприйняли, а деякі під час концерту в Манчестері в 1966 році навіть вигукували із залу "Іуда!".

Боб Ділан
Боб Ділан

Що ж, цікаво побачити і почути, яким буде Боб Ділан у виконанні Тімоті Шаламе, одного з найпопулярніших акторів сучасності.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.