До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тімоті Шаламе і Меріл Стріп у трейлері фільму "Маленькі жінки"

"У жінок є амбіції, талант врешті-решт, а не лише врода", – каже Джо Марч у виконанні Сірші Ронан у першому трейлері стрічки "Маленькі жінки" Ґрети Ґервіґ. "Я не можу слухати, що жінка придатна лише для кохання, і більше ні для чого. Я вже втомилася". Перший трейлер довгоочікуваної феміністської драми Ґрети Ґервіґ надихає: головні героїні, сестри Марч, міркують про свої мрії стати художницями, акторками і письменницями, тим часом весь світ намагається пояснити їм, що головне – вдало вийти заміж.

"Маленькі жінки" – екранізація однієї з найпопулярніших книжок в історії американської літератури. Після того, як 1868 року перший том продали тиражем 2000 примірників, роман не переставав виходити друком. У книжці Луїзи Мей Олкотт описане життя чотирьох сестер сім'ї Марч: Маргарет, Джо, Бет і Еммі, – і він частково автобіографічний. Цікаво, що знімали кінострічку в Массачусетсі – у тих місцях, де виросла сама письменниця і її сім'я.

Реклама

Звичайно, найкращі моменти в трейлері належать Сірші Ронан і Тімоті Шаламе. Шаламе грає багатого сусіда сестер Марч, який пристрасно закоханий в норовливу Джо Марч. Один з найяскравіших образів – у Меріл Стріп. "Вам потрібно добре вийти заміж, – попереджає вона Джо, але її племінниця зазначає: "Але ви не заміжні, тітко Марч". – "Це тільки тому, що я багата", – відповідає героїня Стріп. Також у зірковому складі фільму: Емма Вотсон, Лора Дерн, Флоренс П'ю, Джеймс Нортон і Луї Гаррель. Стрічка вийде в світовий прокат 25 грудня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.