До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Творці "Гри престолів" знімуть нові "Зоряні війни"

Автори серіалу "Гра престолів" Девід Беніофф і Деніел Бретт Вайсс стануть творцями нового фільму "Зоряні війни". Про це повідомив генеральний директор Disney, Роберт Айгер.

"Зоряні війни. Епізод II: Атака клонів"

Минулого тижня компанія Disney оприлюднила графік випуску десятків художніх фільмів до 2027 року, серед яких були дати виходу трьох нових епізодів "Зоряних війн". Перший фільм повинен з'явитися у прокаті у грудні 2022 року, а дві інші стрічки – 2024 і 2026 років. Поки не зрозуміло, чи Беніофф і Вайсс створять картини 2024 і 2026 років, але офіційно заявили, що творці "Гри престолів" працюватимуть над першим фільмом.

Реклама

Найпопулярніша чутка стосовно "Зоряних воєн" Беніоффа і Вайсса полягає в тому, що вони будуть зосереджені на Старій Республіці, епосі джедаїв за сотні років до саги Скайвокера. Це, по суті, дало б їм право імпортувати всі ті феодальні, середньовічні почуття, які їм подобаються у "Гри престолів", і транспортувати їх в галактику далеко-далеко.

"Зоряні війни. Епізод V: Імперія завдає удару у відповідь"

"Девід і Ден – одні з найкращих авторів, які працюють сьогодні, – сказала президент Lucasfilm, Кетлін Кеннеді. – Складність персонажів, глибини сюжету і багатства міфології відкриють нові горизонти і сміливо підштовхнуть "Зоряні війни" в захопливому напрямку".

Творці "Гри престолів" розповіли: "Влітку 1977 роки ми вирушили в далеку галактику, і з тих пір мріяли про неї. Ми раді цій можливості, дещо налякані відповідальністю і дуже схвильовані з приводу роботи над проектом, що розпочнеться по завершенні останнього сезону "Гри престолів".

"Зоряні війни. Епізод V: Імперія завдає удару у відповідь"

Беніофф і Вайсс провели останнє десятиліття у роботі над "Грою престолів" для HBO. Під їх керівництвом серіал став однією з найпопулярніших франшиз у світі. Дует написав безліч епізодів серіалу і шоуранери навіть виступають як режисери у фіналі шоу. Крім "Гри престолів", Беніофф написав сценарії для таких стрічок, як "25-та година", "Троя", "Той, що біжить за вітром", "Люди Ікс: Початок. Росомаха".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.