До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Флоренс Велч випустила саундтрек до "Гри престолів"

21 квітня на каналі HBO показали другий епізод восьмого сезону "Гри престолів". У фінальних титрах звучить неймовірно красивий саундтрек у виконанні Флоренс Велч і групи Florence & the Machine. Гурт виконує пісню "Jenny of Oldstones": це трек, який продюсери серіалу Девід Беньофф і Деніел Вайсс разом з композитором Раміном Джаваді створили на честь однієї з героїнь серіалу. Флоренс Велч записала пісню на особисте прохання продюсерів, давніх шанувальників серіалу, які називають її голос "неземним". Флоренс стала єдиною запрошеною виконавицею в восьмому сезоні.

"Коли я вперше почула пісню, вона здалася мені схожою на кельтську колискову, – каже артистка. – Кельтська музика завжди була у мене в крові, тому я знала, що можу щось з нею зробити. Магія у "Грі престолів", якщо вже не говорити про костюми, завжди приваблювала мене. Це велика честь – бути частиною фінального сезону.

Флоренс Велч

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.