До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перші кадри зі знімання третього сезону "Емілі в Парижі"

Емілі Купер повернулася. Після підтвердження у січні, що нас очікують щонайменше ще дві частини серіалу "Емілі в Парижі", Netflix розпочав знімання третього сезону, де Лілі Коллінз зображена на вулицях Парижа під час знімань з актором Лукасом Браво.

Отже, що вже відомо про наступну частину серіалу "Емілі в Парижі"? По-перше, повертається практично весь акторський склад, в тому числі Браво в ролі Габріеля, Камілла Разат в ролі Камілли, Ешлі Парк в ролі Мінді та Філіппін Леруа-Больє в ролі Сільві. Люсьєн Лавісконт, який з’явився в ролі Альфі в останньому сезоні, також отримав статус регулярного серіалу, а це означає, що безладне романтичне життя Емілі скоро стане ще складнішим.

Реклама

Враховуючи, що знімання зараз відбувається у столиці Франції, дуже ймовірно, що Емілі вирішила знову залишитися в Парижі. Ті, хто бачив минулий сезон, пам’ятають, що він закінчився кардинально, коли Емілі довелося вирішувати, чи зайняти керівну посаду в Чикаго, чи залишити компанію й працювати у власній фірмі Сільві. Це означає, що Емілі доведеться зіткнутися з тим фактом, що Габріель і Камілла тепер знову разом – і живуть у квартирі просто під її квартирою – на додаток до того, що у неї є бос, яка її повністю зневажає...

Поки деталей про сюжет відомо не так багато, але у своїх коментарях шоураннер Даррен Стар натякав, що виробництво серіалу може переміститись у французьке передмістя (і, можливо, навіть у Лондон чи Берлін)... Що з датою випуску? Позаяк знімання мають завершитися цієї осені, "Емілі в Парижі", ймовірно, повернеться на екрани не раніше цієї зими — прем’єра, радше за все, відбудеться у 2023 році.

Нагадаємо, що актриси Лілі Коллінз та Ешлі Парк – з тих селебріті, хто першими підтримав Україну. Ще навесні вони відвідали фестиваль у лос-анджелеському театрі Dolby в парних образах у кольорах українського прапора: Лілі Колінз надягла яскравий блакитний костюм Prabal Gurung, а Ешлі Парк з’явилася в яскраво-жовтому костюмі-двійці Herve Leger.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.