До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Що відомо про четвертий сезон серіалу "Емілі в Парижі"

15 серпня на Netflix виходить четвертий сезон "Емілі в Парижі" одного з найочікуваніших серіалів цього літа. Розповідаємо, що відомо про новий сезон пригод Емілі та її друзів у найромантичнішому місті на світі.

Постер четвертого сезону "Емілі в Парижі"
Постер четвертого сезону "Емілі в Парижі"

Реклама

Дата виходу

Четвертий сезон "Емілі в Парижі" Netflix покаже двома частинами. Перша вийде 15 серпня, а друга — 12 вересня. Кожна міститиме п’ять епізодів.

Деталі сюжету

Синопсис серіалу знайомить глядачів з першими подробицями четвертого сезону: "Емілі переживає: вона відчуває сильний потяг до двох чоловіків, але тепер Габрієль чекає дитину від своєї колишньої, і найгірші побоювання Алфі щодо неї та Габрієля підтвердилися. Тим часом на роботі теж не все спокійно: Сільві змушена зіткнутися з важкою дилемою зі свого минулого заради шлюбу, а команда Agence Grateau починає кадрові перебудови".

Кадр з серіалу "Емілі в Парижі"
Кадр з серіалу "Емілі в Парижі"

Акторський склад

Більшість акторського складу третього сезону серіалу повертається до четвертої частини "Емілі в Парижі", включно з Лілі Коллінз і акторами, які грають двох її любовних інтересів — Лукаса Браво та Люсьєна Лавісконта. Крім того, у новому сезоні буде задіяно кілька запрошених зірок, серед яких Еудженіо Франческіні в ролі Марчелло, Талія Бессон, яка зіграє Женев’єву, дочку Лорана від попередніх стосунків, а Руперт Еверетт з'явиться у ролі Джорджіо Барб'єрі, керівника глобальної фірми дизайну інтер'єрів у Римі.

Акторський склад четвертого сезону "Емілі в Парижі"
Акторський склад четвертого сезону "Емілі в Парижі"

Закулісся гардеробної

Мода відіграє величезну роль у серіалі — на інстаграм-сторінці "Емілі в Парижі" команда стилістів заінтригувала фанатів коротким відео, у якому показала частину образів. Від рейлів з розкішними пальто та сукнями, а також рядів зі взуттям та аксесуарами не відірвати очей.

Офіційний трейлер

22 липня на Netflix з'явився офіційний трейлер четвертого сезону "Емілі в Парижі", у якому ми бачимо, що Емілі Купер продовжує розриватися між Алфі та Габріелем, а також запускати яскраві рекламні кампанії. Цікавий момент, у трейлері показана одна зі сцен у ванній кімнаті, де на пару секунд видно полицю з косметикою головної героїні, — фанатам серіалу вистачило цієї миті, щоб роздивитися, як життя у французькій столиці змінило б'юті-життя молодої американки. Всі деталі — за посиланням.

Прем'єра сезону в Лос-Анджелесі

За два дні до офіційної прем'єри каст "Емілі в Парижі" зібрались на фотоколі у Лос-Анджелесі. Виконавиці двох головних ролей — Лілі Коллінз та Філіппін Леруа-Больє — вибрали чуттєві напівпрозорі образи з нової колекції Saint Laurent.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.