До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

6 найцікавіших фільмів, які варто подивитися на Netflix в серпні

Найцікавіші фільми на Netflix у серпні — це режисерська версія фантастичного фільму Зака Снайдера "Бунтівний місяць", бойовик "Спілка" з Голлі Беррі та французька драма "Янголи з Ніцци".

"Бунтівний місяць. Частина 2: Режисерська версія"

Реклама

Netflix представляють розширену режисерську версію другої частини стрічки Зака Снайдера "Бунтівний Місяць". У новому фільмі розповідається епічна історія Кори (Софія Буттела) й решти воїнів, готових пожертвувати всім у боротьбі пліч-о-пліч із народом Вельдту задля захисту селища, що стало новим домом для тих, чию батьківщину відібрав Материнський Світ. У головних ролях у фантастичному бойовику Снайдера — ціла плеяда зірок: окрім Софії Бутелли, це Ентоні Гопкінс, Чарлі Ганнем, Ед Скрейн.

2 серпня

Special Метта Райфа

Сольна програма одного з найпопулярніших коміків та стендап-артистів світу, 28-річного Метта Райфа, якого американський Vogue називає найпопулярнішим та найсексуальнішим коміком 2023 року. На Netflix виходить спешл Метта Райфа, який має підзаголовок A Crowd Work Special: у цьому захопливому стендапі комік демонструє свій непересічний талант роботи з великою аудиторією.

13 серпня

"Доньки"

"Доньки" — зворушливий і захопливий документальний фільм, що розповідає про молодих дівчат Обрі, Сантану, Разію та Джа’Ану, які готуються возз'єднатися зі своїми батьками, що перебувають у в'язниці, для особливого Танцю татової доньки, у межах унікальної програми підтримки батьківства у в’язниці у Вашингтоні. Прем'єра фільму відбулася на кінофестивалі Sundance 2024, де він отримав приз глядацьких симпатій.

14 серпня

"Спілка"

Майк (Марк Волберг) живе простим життям будівельника у своєму рідному Нью-Джерсі. Але раптово його давно втрачена шкільна кохана Роксанна (Голлі Беррі) з’являється на порозі, і зовсім не з романтичними намірами. Знаючи, що він ідеально годиться для цієї роботи, Роксанна залучає Майка до небезпечної розвідувальної місії в Європі, яка занурює їх разом у світ шпигунів і швидкісних автомобільних погонь. Звісно, не без хімії між ними самими.

16 серпня

"Янголи з Ніцци"

Безстрашна Лео, яка сама себе проголошує "найкращим поліцейським на Рив’єрі", дізнається, що її колегу та брата Лудо вбили в Гамбурзі. Вона хоче дізнатися правду, але її начальник змушує її дозволити це зробити німецькому суперкопу. Згодом жінка виявляє, що німецький суперкоп — це насправді приваблива та професійна поліцейська Мелані. Змушені об’єднатися, ці дві жінки з однаково вибуховими характерами навіть не підозрюють, що над Ніццою постала неминуча загроза і що вони пов’язані між собою більше, ніж вони собі уявляють.

21 серпня

"Порятунок"

Новий фільм жахів, знятий зірковим режисером Лі Деніелсом, автором стрічки "Скраб (20009), що отримала шість номінацій на "Оскар". У фільмі "Порятунок" мати-одиначка на ім’я Ебоні Джексон (Андра Дей) переїжджає зі своєю родиною з Пенсільванії до Індіани, щоб почати все заново. Але цей переїзд з добрими намірами незабаром приносить жахливі наслідки, оскільки дивні, демонічні явища в новому домі змушують Ебоні захищати за своє життя та життя її дітей.

30 серпня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.