До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 найцікавіших фільмів квітня

Спортивна драма про доленосну колаборацію Nike та Майкла Джордана у 80-х роках, нова версія "Трьох мушкетерів" з Венсаном Касселем та Євою Грін і довгоочікувана комедія "Люксембург, Люксембург" українського режисера Антоніо Лукіча — квітень буде цікавим.

"Ейр"

Реклама

Спортивна драма "Ейр" розповідає про неймовірну колаборацію бренду Nike та баскетболіста Майкла Джордана у 1980-х роках. Тоді менеджер бренду Сонні Ваккаро (Метт Деймон) мріяв про те, аби збільшити продажі — і вигадав, що можна залучити до просування кросівок талановитого спортсмена. Сонні звернув увагу на молодого гравця Майкла Джордана та вирушив до його батьків, щоб умовити їх та їхнього сина взяти участь у рекламній кампанії. В 1984 році Джордан та Nike підписують контракт, який вилився у довготривалі стосунки, 37 колекцій кросівок та мільйони зароблених грошей. Окрім Метта Деймона, у фільмі знялися Бен Аффлек та Бен Стіллер.

6 квітня

"Бачення метелика"

Стрічка режисера Максима Наконечного була знята ще до повномасштабної війни, але видається особливо — і болісно — актуальною, на жаль, саме сьогодні. Її головна героїня Ліля повертається додому з російського полону та намагається налагодити життя, зокрема після пережитого в полоні зґвалтування... Над сценарієм фільму працювала режисерка та письменниця Ірина Цілик ("Земля блакитна, ніби апельсин"), а в головній ролі знялася Рита Бурковська ("Парфенон"). Інтерв'ю з Ритою Бурковською читайте за посиланням.

Торік "Бачення метелика" був показаний в програмі "Особливий погляд" Каннського кінофестивалю.

6 квітня

"Люксембург, Люксембург"

"Люксембург, Люксембург" — нова робота одного з найяскравіших українських режисерів Антоніо Лукіча, який 2019 року закохав у себе глядачів своїм дебютним фільмом "Мої думки тихі". Нова стрічка розповідає про пригоди двох братів, які вирушають у Люксембург на пошуки свого давно зниклого батька.

"Це історія про двох хлопців, які намагаються зрозуміти, як влаштоване життя, спираючись на приклад батька, — розповідає про свій новий фільм Антоніо Лукіч. Головні ролі у стрічці "Люксембург, Люксембург" зіграли учасники реп-гурту "Курган і Agregat" — брати Раміл та Аміл Насірови, для них це перша робота в кіно.

Прем'єра фільму відбулася на Венеційському міжнародному кінофестивалі.

13 квітня

"Мій злочин"

Події нового фільму знаного французького режисера Франсуа Озона ("Подвійний коханець", "8 жінок") відбуваються у 1930-ті роки минулого століття у Парижі. Вродливу, молоду, але не дуже успішну актрису Мадлен звинувачують у вбивстві відомого продюсера. Її подруга-юристка допомагає дівчині виправдатися завдяки версії про самозахист. Їм усе вдається, Мадлен розпочинає яскраве життя, бо стає відомою на весь Париж, проте згодом з'ясовується правда... Яскравий, гострий фільм, який, незважаючи на те що події відбуваються майже 100 років тому, порушує актуальні проблеми рівноправ'я та права жінок робити власний вибір у житті.

20 квітня

"Вартові планети"

Зірковий актор та режисер Ахтем Сеїтаблаєв озвучив чудовий документальний фільм про життя китів. "Вартові планети" — дивовижна подорож до незвіданих територій і заледве вивчених китів. Глядачі познайомляться з їхніми неймовірними здібностями та надзвичайно насиченим і складним соціальним життям.

20 квітня

"Три мушкетери: д'Артаньян"

Єва Грін, Венсан Кассель, Луї Гаррель та Ромен Дюрі — цілу плеяду французьких зірок зібрав режисер Мартін Бурбулон у своїй версії пригод мушкетерів. Стрічка розповідає про історію д'Артаньяна, який у 1625 році залишив батьківський будинок і вирушив до Парижа, сподіваючись отримати місце у полку королівських мушкетерів. Єва Грін, звісно, зіграла Міледі, у ролі Атоса — Венсан Кассель, а д'Артаньяна втілив молодий актор Франсуа Сівіль.

20 квітня

"Усі страхи Бо"

Нова стрічка Арі Астера ("Сонцестояння", "Спадковість") дасть нам змогу подивитися на Хоакіна Фенікса під новим кутом, адже завдяки гриму та графіці актор зміг втілити роль свого героя, дивака Бо, у різному віці — від юності до глибокої старості. Бо боїться усього, кожен вихід за межі квартири несе у собі потенційну небезпеку. Наважитися на будь-яку, навіть найменшу подорож — справжній подвиг для чоловіка. Але настає момент, коли попри усі свої переживання Бо мусить вирушити у довгу мандрівку...

27 квітня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.