До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 найцікавіших серіалів січня

Новий рік — нові враження: ми підготували гід найцікавішими серіалами, які вийдуть вже в січні 2024 року.

"Брати Сунь"

Реклама

Чорна комедія про впливових тайванських босів в Америці. Коли таємний ворог обирає мішенню сім'ю члена тайванської мафії, той вирушає в Лос-Анджелес, щоб захистити свою впливову матір і молодшого брата. У ролі матері цього колоритного сімейства — блискуча акторка Мішель Єо, зірка оскарівського гіта "Все завжди і водночас".

4 січня

"Жінка в стіні"

Рут Вілсон, зірка серіалу "Коханці", грає головну роль у напруженому трилері "Жінка в стіні". Одного дня її героїня Лорна Вілсон прокидається та знаходить тіло мертвої жінки у своєму будинку. Що сталося? Лорна вбила жертву в нападі сомнамбулізму? І чи може злочин бути пов’язаний із травматичним підлітковим ув’язненням Лорни в темному монастирі? Чи з дитиною, від якої вона була змушена відмовитися багато років тому?

19 січня

"Володарі неба"

Епічний фільм продюсерів Стівена Спілберга та Тома Генкса. У центрі сюжету — історія кількох "хоробрих чоловіків 8-ї повітряної армії, які своєю мужністю та братерством допомогли перемогти нацистську Німеччину". Перші три епізоди серіалу зняв Кері Фукунага, який працював над останньою серією бондіани. Нас очікує не тільки потужна історія, але й блискучий кастинг: у головних ролях номінанти на премію "Оскар" Остін Батлер і Баррі Кеоган, а також Каллум Тернер, Рафферті Лоу та Нкуті Гатва, зірка серіалу "Сексуальна освіта".

26 січня

"Гризельда"

Новий серіал Netflix розповідає історію колумбійської наркобаронеси Гризельди Бланко, яку прозвали "хрещеною матір'ю кокаїну". Зокрема, в центрі історії — її шлях, адже молода Гризельда тікає з Медельїна до Маямі з трьома маленькими синами та кілограмом кокаїну — і стає безжальним босом процвітаючої наркоімперії. В ролі Гризельди — самобутня колумбійська акторка Софія Вергара.

25 січня

"Експати"

Один із найочікуваніших серіалів 2024 року — "Експати" американської режисерки Лулу Ванг. В центрі історії — група з шести жінок-емігранток зі Штатів, що живуть у Гонконгу та дають раду зі складнощами буття немісцевих у чужому для них світі. "Експати" засновано на однойменному популярному романі "Емігранти" Дженіс Ю. К. Лі, яка сама родом з Гонконгу. Ідея екранізації належить Ніколь Кідман, яка є не тільки головною зіркою майбутнього серіалу, але й продюсеркою проєкту.

26 січня

"Ворожнеча: Капоте проти лебідок"

Блискучі Наомі Воттс, Хлоя Севіньї та Демі Мур грають у другому сезоні серіалу "Ворожнеча" Раяна Мерфі. Новий сезон присвячено історії письменника Трумена Капоте та його товариства світських левиць, яких він називав своїми "лебідками". Події мінісеріалу розпочнуться в 1970-х роках і закінчаться смертю Капоте в 1984-му, коли письменникові було 59. У центрі сюжету — скандал, пов'язаний із публікацією уривку з його роману Answered Prayers в журналі Esquire у 1975 році. Адже герої були ледве замаскованими версіями друзів Капоте зі скелетами в шафах: одні мали позашлюбні зв’язки, а інша застрелила власного чоловіка. Публікація спричинила грандіозний скандал у суспільстві та майже повну соціальну ізоляцію письменника.

31 січня

Читайте також

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.