До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найстильніші детективні фільми

"Вбивство у східному експресі" знову привабило увагу глядачів до жанру детектива, до речи, ще одного з наймодніших – бездоганно одягнені сищики захоплюють глядачів і розумом, і костюмом, вже десятки років. Vogue.ua вибрав найстильніші і найзахопливіші фільми.

Шерлок

Шерлока Холмса у виконанні британця Бенедикта Камбербетча без перебільшення можна назвати одним з найстильніших сищиків – ідеально скроєні костюми-трійки, плащі та аксесуари внесли і свою лепту в популярність серіалу, кожен епізод якого мільйони глядачів чекають з нетерпінням.

Реклама
Бенедикт Камбербетч в ролі Шерлока Холмса
Бенедикт Камбербетч в ролі Шерлока Холмса
Три дні Кондора

"Три дні Кондора" – захоплива детективна драма про замаскованому агента ЦРУ, який займається аналізом бульварно-детективної літератури, вишукуючи "оригінальні прийоми", що цікавлять відомство. Зіграв головного героя Роберт Редфорд, а його стиль досі є чудовим гідом по моді 1970-х.

Кадр з фільма "Три дні Кондора"
Кадр з фільма "Три дні Кондора"
Мальтійський сокіл

"Мальтійського сокола" 1941 року вони вважали першим класичним фільмом жанру нуар. Саме він приніс всесвітню популярність акторові Хамфрі Боггарту. Обов'язково до перегляду шанувальникам захопливих історій і тим, хто хоче навчитися носити капелюхи-федори з такою ж елегантністю, як головний герой.

Кадр з фільма "Мальтійський сокіл"
Кадр з фільму "Мальтійський сокіл"
Вікно у двір

Детективну історію Альфреда Гічкока "Вікно у двір" можна дивитися лиш через вбрання головної героїні фільму на ім'я Ліза Керол, зіграла яку незрівнянна Грейс Келлі. Але гарний він не тільки красивою картинкою, а й захопливим сюжетом. До речі, це єдиний фільм, де Грейс Келлі з'являється на екрані з цигаркою.

Кадр з фільма "Вікно у двір"
Кадр з фільма "Вікно у двір"
Китайський квартал

"Китайський квартал" Романа Поланскі був одним з номінантів премії "Оскар" в категорії "Кращий фільм" в 1975 році. Знята в жанрі неонуар детективна історія демонструє як моду сорокових сприймали 30 років потому. Головні ролі в трилері зіграли Джек Ніколсон і Дей Фанауей.

Кадр з фільма "Китайський квартал"
Кадр з фільма "Китайський квартал"

Читайте також:

Що потрібно знати про новий фільм Меріл Стріп "Секретне досьє"

Найстильніші осінні фільми

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.