До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найочікуваніші серіали 2021 року

Чарівний Томм Гіддлстон у ролі Локі, Генрі Кевілл в образі Відьмака, а також новий сезон "Статевого виховання" й повернення "Друзів". Vogue.ua зібрав великий гід найочікуванішими серіалами 2021 — і нам є на що очікувати!

"ВандаВіжен"

Для всіх фанатів супергеройського кіно на платформі Disney+ виходить серіал "ВандаВіжен" про супергероїв Marvel — Червону Відьму й Віжена. У ролі Червоної Відьми з’явиться Елізабет Олсон, а в образі Віжена — Пол Беттані, яких ми вже бачили торік у фільмі "Месники: Фінал". За сюжетом, після подій фільму "Месники: Фінал" Ванда й Віжен живуть тихим сімейним життям, але починають підозрювати, що їхня реальність не те, чим здається... Серіал знято в стилістиці класичних американських фільмів 1960-х про модних домогосподарок і їхніх успішних чоловіків у костюмах, що полюбляють на вечерю запечену індичку, але дуже швидко ви зрозумієте, що ця реальність зовсім не така, якою видається на перший погляд.

Реклама
"Історія Ліззі"

Екранізація однойменного роману Стівена Кінга, який у 2006 році очолив список бестселерів за версією Publishers Weekly. Головну роль грає Джуліанна Мур: її героїня Ліззі недавно втратила чоловіка, письменника-фантаста Скотта Лендона. Вона перебирає його рукописи й намагається розібратися в минулому, яке приховує безліч містичних таємниць. Товариство Джуліанні Мур склали Клайв Овен (він грає чоловіка) і зірка містичних горорів Дейн Де Гаан (йому, звісно, випала найстрашніша роль).

"Локі"

Одна з найочікуваніших прем’єр року 2021 — фантастичний мінісеріал Marvel Studios про пригоди Локі. До своєї ролі повернеться Том Гіддлстон, чарівний в образі хитрого й підступного Локі. Події серіалу розвиваються після фільму "Месники: Фінал". Підступний Локі використовує Тессеракт, щоб подорожувати в часі й змінити історію людства. "Локі" вийде в січні й міститиме шість серій.

"Статеве виховання"

Блискучий комедійний серіал "Статеве виховання" повертається на Netflix з третім сезоном. У серіалі з’являться нові герої, включно з Джейсоном Айзексом і Джемаймою Керк, відомою за роллю Джессі в серіалі "Дівчата". Керк зіграє нову директорку, покликану повернути школі колишню славу. Ми сподіваємося побачити цікаву взаємодію між нею, мамою Отіса і сексопатологинею Джин Мілберн, яку грає Джилліан Андерсон. Інтерв’ю з актрисою Джилліан Андерсон читайте за покликанням.

"Відьмак"

Погодьтеся, повернення Генрі Кавілла ("Бетмен проти Супермена: Світанок справедливості", "Ліга справедливості") у ролі "Відьмака" — одна з найкращих новин за останній час. Знімати другий сезон почали влітку 2020, і, за чутками, влітку 2021 року ми побачимо нові серії. Поки невідомо, коли глядачам пощастить побачити офіційний трейлер другого сезону "Відьмака". Однак спеціальний тизер до Гелловіну з попереднього сезону показав двох цікавих нових монстрів, з якими Геральту з Рівії доведеться стикнутися в нових епізодах.

"Підземна залізниця"

На Amazon виходить екранізація найгучнішого американського роману останніх кількох років. Барак Обама назвав "Підземну залізницю" великим американським романом і вніс до свого щорічного рейтингу книг, які потрібно прочитати всім. Книга вийшла у 2016 році й здобула ключові літературні премії — Національну книжкову премію США та "Пулітцера". Описувані події відбуваються в Америці до Громадянської війни й оповідають про звільнення з рабства. Головна героїня Кора працює на плантації бавовни в Джорджії й вирішує втекти, коли дізнається про існування підземної залізниці. По дорозі Кора вбиває молодого білого хлопця, який намагається зловити її. Режисер серіалу — Баррі Дженкінс, оскарівський номінант за фільми "Місячне світло" та "Якби Білл-стріт могла говорити" і, судячи з його попередніх робіт, на нас чекає суворе й правдиве гостросоціальне шоу.

Возз’єднання "Друзів"

Тепер офіційно — "Друзі повертаються". Такі новини преса публікувала весь минулий рік. Чутки про те, що HBO Max готує спеціальний епізод "Друзів", де зберуться всі улюблені актори, ходили давно. Наприкінці року актор Метью Перрі, який грає Ченлдера, написав у твіттері, що спеціальний епізод зніматимуть у березні 2021 року. Підтвердили цю новину й інші актори — Дженніфер Еністон, Кортні Кокс, Метью Перрі, Ліза Кудроу і Девід Швіммер. За інформацією Variety, це буде не повноцінний епізод, а радше формат розмовного шоу з усіма героями. Утім, це чудові новини.

"Емілі в Парижі"

Найобговорюваніший і найнеоднозначніший серіал 2020 року "Емілі в Парижі" продовжено на другий сезон. Про сюжет поки відомо мало. В інтерв’ю британському Vogue виконавиця головної ролі Лілі Коллінз зізналася, що нетерпляче очікує на другий сезон. "Я сподіваюся, що Емілі проводитиме більше часу зі своїми колегами в Savoir за межами офісу й ближче познайомиться з ними та своєю подругою Мінді. Також сподіваюся, що французька мова Емілі поліпшиться в міру того, як вона розвиватиметься у своїй компанії. А втім, вона й далі потраплятиме в кумедні ситуації. Мені б хотілося, щоб вона почувалася комфортніше в місті й глибше занурилася в життя як мешканка, а не гостя". Робота над серіалом розпочнеться навесні 2021 року.

"Вигадуючи Анну"

Новий проєкт легендарної продюсерки Шонди Раймс ("Анатомія пристрасті" й "Скандал") для Netflix. В основі серіалу — реальна історія, що трапилася у 2014 році в Нью-Йорку. Жінка на ім’я Анна Делві, яка виявилася шахрайкою, обдурила сотні людей, вдаючи мільйонерку з Німеччини й підступом спонукаючи інших сплачувати її рахунки. Анну засудили до 12 років в’язниці, а її історія вийшла в журналі New York Magazine — саме на основі статті "Як Анна Делві обдурила нью-йоркську тусівку" і зняли серіал. У головній ролі — молода актриса Джулія Гарнер, зірка серіалу "Озарк".

"Дев’ять ідеальних незнайомців"

"Дев’ять ідеальних незнайомців" — бестселер Ліанн Моріарті, авторки "Великої маленької брехні". Над перетворенням її книги на серіал працюватиме, звісно, Девід Едвард Келлі — лауреат 11 премій "Еммі", який два роки тому вже успішно екранізував "Велику маленьку брехню". До цієї кампанії долучаться Ніколь Кідман і Мелісса Маккарті — у головних ролях. "Дев’ять ідеальних незнайомців" — трилер про елітний курорт, куди на відпочинок приїздять дев’ятеро успішних людей. Орудує там усім загадкова Маша (Ніколь Кідман), яка готова допомогти своїм клієнтам почати нове життя на курорті. Але якою ціною? Дізнаємося зовсім скоро.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.