До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

3 героїні серіалів, які найбільше вплинули на моду цього року

Соціальна мережа Pinterest і пошукова платформа Lyst опублікували список персонажів серіалів, що найбільше вплинули на моду. Їхній рейтинг ґрунтується на результатах пошуку більше 300 мільйонів користувачів. Vogue.ua розповідає про переможців рейтингу.

Кадр з серіалу "Вбиваючи Єву"
Вілланель, серіал "Вбиваючи Єву"

Серіал "Вбиваючи Єву", що оповідає про взаємини агента MI5 Єви і найманої вбивці Вілланель, захопив глядачів не лише сюжетними перипетіями, але і стилем однієї з головних героїнь. Образи Вілланель, яку шанувальники вже називають найгламурнішою психопаткою, – це повноцінний збірник трендів. У кадрі вона демонструє впізнавані речі від таких гігантів індустрії, як Chloe, JW Anderson, Dries Van Noten і Burberry. Особливо активно глядачі шукали вбрання з другого сезону серіалу: рожеву сорочку Rosie Assoulin, оксамитовий костюм Chloe і комбінезон Diane von Furstenberg. Загалом запити, пов'язані з образами з серіалу, зросли на 1060%.

Реклама

<b>Вилланель</b>

Сабріна, серіал "Моторошні пригоди Сабріни"

Другою за популярністю стала Сабріна Спеллман з серіалу "Моторошні пригоди Сабріни". Глядачів найбільше зацікавив її образ з короткою спідницею і светром. Також завдяки цьому телешоу зріс інтерес до стилю преппі в цілому.

<b>Sabrina</b>

Рената Кляйн, серіал "Велика маленька брехня"

"Велика маленька брехня" – один з найуспішніших телепроєктів цього року, кожна героїня якого має вже свою армію прихильниць. Однак з погляду моди найпопулярнішою стала героїня Лори Дерн на ім'я Рената Кляйн. Її розкішну сукню Roland Mouret шукали найчастіше.

<b>Renata</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.