До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найпалкіші секс-сцени в кіно й серіалах

Сексуальні кіносцени майже такі ж давні, як і саме кіно. Фактично, один з перших показаних широкому загалу "пікантних" фільмів дебютував 1896 року й мав назву "Поцілунок". Він був досить пристрасним для свого часу, що обурило "порядних" людей наприкінці XIX століття. Але в наші дні секс-сцени на екрані мають бути чимось більшим, ніж просто легкими на згадку. Вони мають вражати, а часом і розбурхувати шалом та відвертістю.

"Основний інстинкт 2"

Цей фільм подарував світові одну з найкультовіших сексуальних сцен із Шерон Стоун. Адже навіть якщо ви не бачили самої стрічки, то напевне десь натрапляли на її уривок, коли актриса недбало перекидає ногу на ногу й демонструє, що під її сукнею нічого немає. Але цей епізод — лише вершина айсберга. У другій частині фільму довелося вирізати дві сцени, одна з яких являє собою секс утрьох, щоб уникнути рейтингу NC-17. Сцену оргії й мастурбації залишили, що зробило продовження набагато шаленішим, ніж і так максимально розкутий перший фільм.

Реклама
"Бріджертони"

Чи знали ви, що драбина може стати чудовим інструментом під час орального сексу? Очевидячки, Саймон знав. Під час однієї зі своїх зустрічей з Дафною він використав цей маленький трюк повною мірою.

"Божа земля"

Фермер і румунський робітник-мігрант, найнятий допомагати під час сезону окоту, закохуються один в одного. Головні герої тижнями працювали на фермі, щоб навчитися давати раду господарству, тваринам... і, схоже, потягу один до одного.

"Підпільна імперія"

Сексуальні сцени з участю Стіва Бушемі, можливо, не відразу спадають на думку, коли згадуєш найпалкіший контент на телебаченні, але один момент у "Підпільній імперії" вартий уваги.

"Служниця"

Аби зняти сцену лесбійського сексу так, щоб виконавиці почувалися комфортно, режисер дав чоловікам — членам знімальної групи вихідний, найняв жінку-оператора й зафільмував цю сцену на камеру з дистанційним керуванням.

"Дівчата"

Поговорімо про порушення табу. Хоча сцена "анілінгуса" Марні й Дезі — не зовсім визначення "графічного й чудового", ми зарахували її сюди, тому що це був важливий секс-момент на телебаченні. Звісно, для HBO правил немає, але "Дівчата" підняли планку з цим відвертим зображенням інтимної близькості.

"Клич мене своїм ім’ям"

Цікавий факт: ще на першій і єдиній репетиції цього фільму Гуаданьїно змусив своїх акторів негайно розіграти сцену, у якій вони пристрасно цілуються.

"Дев’ять з половиною тижнів"

У фільмі "Дев’ять з половиною тижнів" з Кім Бейсінгер і Мікі Рурком у головних ролях показано пристрасні й фатальні стосунки між галеристкою Елізабет Макгроу й інвестором з Волл-стріт Джоном Греєм, які тривали всього 9 ½ тижнів. Режисер Едріан Лайн використав збочений секс і психологічні ігри як основу роману пари. Стрічка славиться сексуальною сценою на кухні, яка змушує зовсім інакше зрозуміти фразу "food porn", а також ще кількома неймовірно відвертими епізодами, як для фільму тих часів. Цікаво, що в усіх своїх сексуальних сценах Бейсінгер скористалася допомогою дублерки.

"Життя Адель"

Починаючи з найпершої зустрічі, майже тригодинний фільм випромінює інтенсивність і грубу емоцію того, що французи називають amour fou ("божевільне кохання"). Попри визнання критиків, деякі сексуальні сцени оцінили на межі з порнографією. До речі, одну з безлічі сексуальних сцен у цьому фільмі знімали аж десять днів, що викликало бурхливі розмови про відповідальність режисера щодо гараздів для акторів на знімальному майданчику.

"Голлівуд"

Більша частина сексу в "Голлівуді" Раяна Мерфі всього лише демонстрація експлуататорської культури кастингів Голлівуду 1940-х, але романтичні сцени між Роком та Арчі дуже гідні на вигляд.

"Восьме чуття"

Якщо ви не бачили оргії в серіалі "Восьме чуття", отже ви не жили. Це справді знакова сцена у світі сексу на телебаченні, і її обов’язково потрібно подивитися всім зацікавленим людям.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.