До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

8 найсексуальніших фільмів в історії кіно

Pornhub — не єдине місце для непристойних кінематографічних розваг. За всю історію кіно створено безліч сексуально провокаційних фільмів, у яких можна було зустріти все: від відвертих сцен і повної наготи, до БДСМ і своєрідних рольових ігор. У цьому матеріалі згадуємо одні з найкращих таких стрічок.

"Денна красуня", 1967

У сюрреалістичному еротичному шедеврі режисера Луїса Бунюеля Катрін Деньов грає фригідну буржуазну домогосподарку, яка вирішила випробувати свої сили в проституції, використовуючи свої будні для розваги клієнтів. "Денна красуня" — це тонка, дивна похмуро-сексуальна унікальна кіноробота, яка фігурує в багатьох списках "найвидатніших фільмів усіх часів", звісно, і завдяки гіпнотичній грі Деньов.

Реклама
"Останнє танго в Парижі", 1972

Ця еротична, філософська мелодрама великого Бернардо Бертолуччі оповідає про стосунки літнього чоловіка й молодої жінки. Головні теми стрічки — крах надій, ідеали, вічна гармонія й щире кохання. В історії кіно цей фільм запам’ятався численними скандалами й заборонами до показу в різних країнах через присутню в ньому "порнографію". Головні ролі в картині виконали чудові Марлон Брандо і Марія Шнайдер. Фільм був номінований на дві премії "Оскар" за найкращу режисерську роботу й найкращу головну чоловічу роль.

"Ризикований бізнес", 1983

Саме стрічка Пола Брікмана "Ризикований бізнес" зробила з Тома Круза всесвітньо відомого актора. Попри те, що це комедійний фільм, у ньому зачіпаються дуже серйозні теми: матеріалізм, втрата цноти, повноліття й капіталізм. Але головною все ж є тема вступу в доросле життя, сповненого різних сексуальних експериментів.

"Дев’ять з половиною тижнів", 1986

У фільмі "Дев’ять з половиною тижнів" з Кім Бесінгер і Міккі Рурком у головних ролях показані пристрасні й фатальні стосунки між галеристкою Елізабет Макгроу й інвестором з Волл-стріт Джоном Греєм, які тривали всього 9 ½ тижнів. Режисер Едріан Лайн використав збочений секс і психологічні ігри як основу роману пари. Стрічка славиться своєю знаменитою сексуальною сценою на кухні, яка змушує зовсім інакше зрозуміти фразу "food porn", а також ще декількома неймовірно відвертими епізодами, як для фільму тих часів.

"Основний інстинкт", 1992

Цей фільм подарував світові одну з найкультовіших сексуальних сцен із Шерон Стоун. Адже навіть якщо ви не бачили саму стрічку, то, напевно, вам траплявся її уривок, коли актриса недбало переставляє ногу на ногу й демонструє, що під її сукнею нічого немає. Але цей епізод — лише вершина айсберга.

"Із широко заплющеними очима", 1999

Останній фільм Стенлі Кубрика, у якому Ніколь Кідман і Том Круз грають проблемну сімейну пару. Події фільму розгортаються в переддень Різдва в Нью-Йорку. Дружина Білла Харфорда у відвертій формі повідомляє йому, що думає про секс з іншим. Спочатку ця новина його збентежила, але потім він сам починає думати про сексуальні пригоди. У нього з’являється чимало можливостей, але він так і не наважується зрадити дружину. Одного разу йому вдається без запрошення потрапити на збори дивного клубу, члени якого ходять у карнавальних масках, а їхні збори переростають в оргії. Відвідини цього місця назавжди змінюють сімейне життя пари.

"І твою маму теж", 2001

Більшість фільмів про сексуально-збуджених хлопчиків-підлітків, якими рухає тестостерон, рідко входили до таких списків. Винятком є ​​номінована на "Оскар" мексиканська драма Альфонсо Куарона, у якій Дієго Луна й Гаель Гарсія Берналь грають найкращих друзів, які вирушають у подорож з літньою й нещасно заміжньою Луїзою (Марібель Верду). Цей фільм визнано одним з найсексуальніших завдяки своїй реалістичності й чесності. Куарон показав, що крім задоволень у спальні є суворі реалії, які роблять швидкоплинний екстаз ще приємнішим.

"Життя Адель", 2013

У центрі сюжету цієї стрічки дівчина на ім’я Адель. Вона — підліток, що перебуває в пристрасних стосунках з трохи старшою блакитноволосою Еммою (Леа Сейду). Починаючи з найпершої зустрічі, майже тригодинний фільм випромінює інтенсивність і грубу емоцію того, що французи називають amour fou ("божевільне кохання"). Попри критичне визнання, деякі сексуальні сцени оцінили на межі з порнографією.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.