До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Реп — це злоба дня": трейлер фільму "Королі репу"

В український прокат виходить довгоочікувана гангста-реп-драма "Королі репу", головні ролі в якій зіграли музикант Wellboy, Ірма Вітовська та актор Михайло Дзюба. Стрічку про пригоди 17-річного репера із маленького села, який мріє стати відомим на увесь світ, можна побачити в кінотеатрах вже цього літа.

Реклама

За сюжетом, 17-річний хлопець на прізвисько Казан (Михайло Дзюба) понад усе мріє стати відомим репером та підкорити серце своєї дівчини. Заради своїх мрій Казан готовий ризикнути, але обставини спрямовують його життя в іншому напрямку, де на нього чекає боротьба за успіх, боротьба за кохання, боротьба за виживання...

Прем'єра фільму відбулась на Одеському Міжнародному кінофестивалі (2021), де стрічка стала фаворитом глядачів. Минулого року "Королі репу" здобули нагороду на італійському кінофестивалі та VVFILMMF. Ідея фільму народилась у продюсера Юрія Мінзянова ще 2018 року, коли Україну захлеснула справжня хвиля нового репу. Режисер Мирослав Латик в інтерв'ю "Радіо Свобода" зауважив, що йому, зокрема, хотілось показати у фільмі самобутнє українське село, адже від нього можна "кайфувати, як від американської глибинки".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.