До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Привіт, Барбі": Марго Роббі та Раян Ґослінґ у трейлері фільму "Барбі"

Студія Warner Bros. представила новий трейлер стрічки "Барбі", яка вийде на широкі екрани в липні цього року. Ми бачимо Барбі (Марго Роббі) та Кена (Раян Ґослінґ) в ідеальному рожевому ляльковому світі, де завжди світить сонце, а всі ляльки ідеально виглядають та ідеально поводяться. Але виявляється, що не все так райдужно: Барбі та Кена виганяють із їхнього ідеального лялькового світу, і вони потрапляють — о, жах! — в реальний світ, де зіткнуться з життєвими труднощами та зрозуміють, що ідеал можна шукати тільки всередині себе.

Реклама

Новий трейлер підіймає завісу над зірковим складом, який зібрала в "Барбі" режисерка Грета Гервіг. Зокрема, за сюжетом, у фільмі буде кілька різних Барі та Кенів. Емма Макі грає Барбі, яка має Нобелівську премію з фізики, синьоволоса Дуа Ліпа — Барбі-русалку, Ісса Рей — Барбі-президентку, Нікола Кохлан — Барбі-дипломатку тощо. Також в "Барбі" задіяні Шуті Гатва, зірка серіалу "Сексуальна освіта" — він грає одну з версій Кена; Гелен Міррен, Емеральд Фіннелл та інші.

Над стрічкою працює Грета Гервіг, режисерка, за якою закріпилася слава авторки феміністичного кіно ("Маленькі жінки", "Леді Берд"), а сценарій до фільму написав чоловік Гервіг, режисер Ноа Баумбах. В інтерв'ю Variety Грета Гервіг зізналася, що спочатку була налякана цією роботою: "Я від самого початку відчувала, що це буде цікаво, але дуже дивно. Зазвичай всі найкращі речі народжуються саме так. Якщо ви кажете: "Це може стати кінцем кар’єри", потім ви кажете: "Добре, мабуть, я не можу від цього відмовитися"".

"Барбі" вийде у світовий прокат 21 липня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.