До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бонд повертається: стала відома нова дата виходу фільму "Не час помирати"

Гарні новини: прем’єра нового фільму про Джеймса Бонда "Не час помирати", яку через пандемію перенесли на осінь, відбудеться вже 12 листопада. Цього дня її побачать у Великій Британії, а 25 листопада відбудеться американська прем’єра. В Україні картину покажуть 12 листопада.

Дэниел Крейг, "Не время умирать"Денієл Крейг у фільмі "Не час помирати"

Нагадаємо, що це остання поява актора Денієла Крейга в образі культового агента 007. Спочатку фільм "Не час помирати" мав вийти в прокат ще у квітні, але в березні кінотеатри фактично в усьому світі закрилися через пандемію, і реліз відклали на осінь. За сюжетом, Бонд залишає службу й насолоджується відпочинком на Ямайці, але ЦРУ просить допомоги в пошуку зниклого вченого, і Бонд повертається до роботи. Режисером фільму став Кері Фукунага, якого пам’ятають за першим сезоном "Справжнього детектива" і серіалом "Маніяк", а в головних ролях з’являться Денієл Крейг, Леа Сейду, Реф Файнс, Бен Вішоу і Наомі Гарріс. Головного лиходія зіграє володар "Оскара" Рамі Малек, а саундтрек написала Біллі Айліш.

Реклама
Денієл Крейг і Леа Сейду, кадр з фільму "Не час помирати"
Рами Малек, "Не время умирать"Рамі Малек, кадр з фільму "Не час помирати"
Денієл Крейг у фільмі "Не час помирати"

Образ Бонда в новому фільмі зазнає змін — він немов повторно винаходить себе в актуальнішому часі. "Для мене як письменника й режисера було важливо наново відкрити для себе Бонда. Де він нині? Ким він став після п’яти років на пенсії? — говорить режисер Кері Фукунага. — Я думаю, тепер Джеймс Бонд як своєрідна поранена тварина, що бореться зі стереотипом навколо образу 007. Світ змінився, правила вже не ті, що були раніше, і Бонду потрібно адаптуватися до нового часу".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.