До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Біллі Айліш випустила саундтрек до фільму про Джеймса Бонда

Біллі Айліш представила пісню No Time to Die – баладу, яку вона і її брат Фіннеас О'Коннелл написали для майбутньої кінострічки про Джеймса Бонда "Не час помирати".

Біллі Айліш на премії "Греммі – 2020"

Айліш, яка цього року стала тріумфатором "Греммі", – наймолодша виконавиця, яка записала пісню для фільму про Бонда. No Time to Die нагадує роботи попередників Біллі: Writing's on the Wall Сема Сміта, створену для стрічки "007: Спектр" і Skyfall Адель для "007: Координати "Скайфолл". До слова, обидва музиканти отримали премію "Оскар" за найкращу пісню до фільму.

Реклама

"Це безумство – бути частиною цього в усіх стосунках. Можливість записати пісню до фільму, який є частиною такої легендарної серії, – велика честь. Джеймс Бонд – найкрутіша франшиза в історії кіно. Я все ще в шоці", – коментує Біллі. Фіннеас додає: "Написання пісні для фільму про Бонда – це те, про що ми мріяли все своє життя. Немає більш культового поєднання музики і кіно, ніж "Голдфінґр" і "Живи і дай померти". Нам так пощастило зіграти невелику роль у такій легендарній франшизі".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.