До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: Меріл Стріп у серіалі "Велика маленька брехня"

"Я хочу знати, що сталося тієї ночі", – твердо каже героїня Меріл Стріп у тизері другого сезону "Великої маленької брехні". Трейлер, тривалістю хвилину, який анонсує головні серіали 2019 року, під час "Золотого глобуса" вночі з 6 на 7 січня представив канал HBO. До нього увійшли секундні ролики про "Гру престолів", "Хранителів", "Велику маленьку брехню" та інші серіали. Всього за хвилину каналу вдалося не на жарт заінтригувати глядачів. Це перша поява у "Великій маленькій брехні" Меріл Стріп у ролі Мері Луїз Райт – матері загиблого Перрі Райта, яка приїхала в Монтерей, аби довідатись, що сталося. Зважаючи на впевнений тон Меріл Стріп, у неї це вдасться.

Більше того, кадри у тизері показують головних героїнь: Меделін (Різ Візерспун), Селесту (Ніколь Кідман), Бонні (Зої Кравіц), Джейн (Шейлін Вудлі) і Ренату (Лора Дерн) у поліцейській дільниці. Символічно, що всі героїні одягнені в ті самі костюми з вечірки, натхненної Одрі Гепберн, якою, по суті, закінчився перший сезон. Коли саме на HBO відбудеться прем'єра другого – поки не відомо, але Ніколь Кідман в одному з інтерв'ю прохопилась словом, що вона запланована на червень 2019 року.

Реклама
Перший кадр другого сезону

Нагадаємо, Ніколь Кідман і Різ Візерспун залишаються продюсерами "Великої маленької брехні". У режисерському кріслі в другому сезоні – Андреа Арнольд, вона замість Жана-Марка Валле, який зняв перший. Серіал представили в лютому 2017 року, він зібрав вісім премій "Еммі" і чотири "Золоті глобуси".

Перший сезон "Великої маленької брехні"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.