До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Крістен Стюарт у першому трейлері фільму "Сіберг"

Роль Джин Сіберг у виконанні Крістен Стюарт вже називають найкращою в її списку. Американка зіграє легендарну акторку епохи "нової хвилі", музу Жана-Люка Годара, яка також прославилася активною політичною позицією.

Трейлер

Мало-помалу з'являється все більше інформації про фільм "Сіберг". Ймовірно, стрічка висвітлить певну частину життя акторки, не пов'язану з популярною культурою.

Реклама
Сюжет

Режисером фільму виступив австралієць Бенедикт Ендрюс, який прославився завдяки стрічці 2016 року "Уна" з Руні Марою в головній ролі. Сюжет картини оповідатиме про конкретний період життя Джин Сіберг – час, коли її політична активність привернула увагу ФБР. Через свою діяльність з 1960 року вона стала метою контррозвідувальних програм, таких як Cointelpro і Operation Chaos. Головними причинами, чому ФБР спостерігали за Сіберг, були її прихильність до Партії чорних пантер (американська ліворадикальна організація темношкірих, що ставила собі за мету просування громадянських прав темношкірого населення – прим. ред.) та відносини з одним з їхніх членів, який також був президентом організації з просування афро-американської культурної єдності.

Акторський склад

Бенедикт Ендрюс зібрав чудову компанію для Крістен Стюарт. Разом з акторкою головні ролі виконають Джек О'Коннелл ("Незламний"), Ентоні Макі ("Месники: Фінал"), Вінс Вон і Іван Атталь.

Дата виходу

Seberg ("Сіберг") представлять за межами конкурсної програми на 76-му щорічному Венеційському кінофестивалі, який відбудеться з 28 серпня до 7 вересня 2019 року. Поки офіційної дати релізу не розголошують.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.