До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: Емма Маккей у фільмі "Ейфель"

Цей рік обіцяє бути насиченим для молодої актриси Емми Маккей, зірки серіалу "Статеве виховання". Уже влітку на нас чекає третій сезон популярного серіалу Netflix про підлітків, а 25-річна Емма тим часом починає кар’єру на великому екрані. У травні у світовий прокат вийде історична мелодрама "Ейфель", де дівчина зіграє кохану знаменитого інженера Густава Ейфеля. Роль Ейфеля дістав французький актор Ромен Дюріс, зірка фільмів "Серцеїд" і "Піна днів".

"Ейфель"

Події стрічки відбуваються наприкінці XIX століття в Парижі. Уряд просить Ейфеля спроєктувати що-небудь разюче для Всесвітньої виставки 1889, однак Ейфель хоче працювати над будівництвом метро. Раптово все змінюється після зустрічі інженера із загадковою жінкою Адрієнною (саме її грає Емма Маккей) зі свого минулого. Синопсис оповідає, що "коли шлях Ейфеля знову перетинається з Адрієнною, їхня заборонена пристрасть надихає його назавжди змінити вигляд Парижа й здивувати кохану інженерним подвигом на її честь". Сама актриса каже, що їй дуже близька ця роль, тому що "Адрієнна — приклад жінки, яка випереджає свій час".

Реклама
Емма Маккей

Для 25-річної Емми Маккей це перша роль французькою мовою. Дівчина народилася й виросла у Франції, але у 18 років переїхала до Великої Британії, де вивчала театральну майстерність у Лідському університеті. Цього року на нас чекає ще одна прем’єра з Еммою: це екранізація детектива Агати Крісті "Смерть на Нілі", де Маккей знялася разом з Галь Гадот. Також молода актриса нині залучена до фільмування "Емілі" — байопіку про письменницю Емілі Бронте, яку грає Емма. "Емілі" ми побачимо у 2022 році.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.