До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перше фото Крістен Стюарт у ролі принцеси Діани

Вже восени 2021 року в прокат вийде байопік "Спенсер" — фільм про принцесу Діану, де головну роль зіграє актриса Крістен Стюарт. Перше фото сьогодні ексклюзивно опублікувало Variety й ми можемо оцінити, наскільки Крістен Стюарт схожа на леді Ді.

"Спенсер" (Variety)

Режисер стрічки — Пабло Лорраін, чилійський продюсер і режисер, який у 2016 році зняв байопік про Джекі Кеннеді "Джекі". Сценарій для фільму "Спенсер" написав Стівен Найт, творець популярного серіалу "Гострі картузи". Стрічка присвячена одному вік-енду із життя принцеси Діани, коли вона проводить різдвяні канікули з королівською родиною в маєтку Сандрінгем у Норфолку й вирішує розлучитися з принцом Чарльзом. Знімають фільм нині в Німеччині й Великій Британії.

Реклама
Принцеса Діана в Норфолку, 1990

"Спенсер — це занурення в дуже емоційну історію про те, ким була Діана в поворотну мить її життя, — сказала Крістен Стюарт в інтерв’ю Variety. — Спенсер — дуже важливе для неї слово. Це болісне зусилля для неї, повернутися до себе, але Діана намагається зберегти те, що для неї означає вона сама, її походження та ім’я. І залишитися собою".

Нагадаємо, що у 2022 році виповнюється 25 років з дня смерті Діани. Подробиці про роботу над фільмом "Спенсер" читайте в нашому матеріалі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.