До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: Пол Мескаль і Сірша Ронан у фільмі "Ворог"

Розкішний дует Пола Мескаля і Cірші Ронан можна побачити в перших кадрах драми "Ворог", що виходить у прокат 6 жовтня. Події стрічки відбуваються в майбутньому: герої Пола Мескаля та Сірши Ронан живуть у 2060 році на віддаленій фермі, але екологічна криза зробила їхні сільськогосподарські угіддя майже непридатними для життя...

Реклама

Згідно з офіційним синопсисом, Генрієтта (Ронан) і Джуніор (Мескаль) обробляють відокремлену ділянку землі, яка належала родині Джуніора протягом багатьох поколінь, але тихе життя різко міняється, коли в їхніх дверях з’являється непроханий незнайомець (Аарон П’єр) з приголомшливою пропозицією.

Джуніора просять покинути свій дім, щоб допомогти пілотувати космічну програму. Він не хоче залишати дружину, але Генрієтта, здається, майже хоче відпочити від нього. Коли незнайомець бере в них інтерв’ю, вони повільно відкриваються йому, розкриваючи болісні зізнання та шокуючі таємниці.

"Ворог" — екранізація однойменного роману канадського письменника Іена Ріда, що вийшов 2018 року. Це напружений психологічний трилер у жанрі наукової фантастики, який змальовує майбутнє в тривожному ключі. Роман отримав кілька престижних літературних премій. Письменник зізнається, що, коли почав працювати над романом, це була історія про пару, що давно в стосунках; проте з часом роман охопив і теми науки, і космосу, і майбутнього.

Сірша Ронан
Сірша Ронан

Сценарист і режисер стрічки — Гарт Девіс, відомий за серіалом "Вершина озера". В інтерв'ю Vanity Fair він сказав: "Що я вважаю справді сильним у фільмі, так це те, що він спонукає нас не спати і бути живими. Багато проблем, з якими ми стикаємося у стосунках, з довкіллям та іншими речами, які зустрічаються на нашому шляху, полягають у тому, що ми "спимо за кермом". Цей фільм насправді говорить: "Прокинься". Твоє життя цінне, і якщо ти сприймаєш його як належне, ти його втратиш".

Стрічка вийде у прокат 6 жовтня і критики вже передбачають, що Пол Мескаль та Сірша Ронан можуть отримати за цю роботу свої чергові номінації на "Оскар".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.