До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пенелопа Крус у тизері "Американської історії злочинів"

Продюсери "Американської історії злочинів" продовжують підігрівати інтерес до третього сезону, який буде присвячений убивству Джанні Версаче. У мережі з'явився перший тизер серіалу, досить багатозначний: Пенелопа Крус в білій перуці в ролі Донателли Версаче цілує сходи біля будинку Джанні Версаче, на яких був застрелений її брат в липні 1997 року.

Реклама

Нагадуємо, що третій сезон вийде вже в 2018 році. Версаче грає венесуельський актор Едгар Рамірес. Пенелопа Крус – молодшу сестру модельєра — Донателлу, співак Рікі Мартін виконає роль коханця Версаче, а Даррен Крісс (відомий за серіалом "Хор") — вбивцю дизайнера Ендрю Кьюненена. Пенелопа Крус в однім з інтерв'ю розповіла, що підійшла до ролі Донателли Версаче дуже бережливо: "У серіалі очевидно будуть сцени, які Донателлі буде важко дивитися, бо вони нагадують про втрату брата. Поважаю її почуття і працюю над роллю з усією любов'ю".

Пенелопа Крус в образі Донателли Версаче

Читайте також:

Що потрібно знати про Рамі Малека в ролі Фредді Мерк'юрі

Как в кино: самые красивые свадебные платья

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.